FENERBAHÇE HABERLERİ: Brezilyalılar kafayı taktı! Fenerbahçe'nin can damarını sökecekler

Brezilyalı futbol efsanesi Rivaldo, Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un Brezilya milli takımının başına geçebileceğini ifade ederek, "Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmeyi kesinlikle kabul eder" dedi.

FENERBAHÇE HABERLERİ: Brezilyalılar kafayı taktı! Fenerbahçe'nin can damarını sökecekler

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jorge Jesus hakkındaki iddialara bir yenisi eklendi. Brezilyalı futbol efsanesi Rivaldo, Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus ile görüştüğünü söyleyerek çarpıcı sözler sarf etti. 

Brezilya milli takımının teknik direktörü olabilecek isimler arasında yer alan Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti hakkında konuşan Rivaldo, "Carlo Ancelotti ile Milan'da birlikte çalıştık. Tüm oyuncularla özel bir diyaloğu, sevgisi var. Brezilyalılara da her zaman özel bir sevgi göstermiştir. Oldukça deneyimli ve milli takımın başına geçmesi, inanılmaz olumlu bir hamle olur. Ancak Real Madrid ile sözleşmesi var ve onu getirebilmek garanti değil" dedi.

"İYİ BİR SEÇENEK OLARAK GÖRÜYORUM"

Fenerbahçe taraftarının sevgisini kazanan Jorge Jesus hakkında konuşan Rivaldo şunları söyledi:

"Jorge Jesus'u iyi bir seçenek olarak görüyorum. Türkiye'de Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmeyi kesinlikle kabul eder. Çünkü Brezilya futboluyla iyi bir özdeşleşmesi var." 

JESUS'UN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Jesus yönetiminde bu sezon 35 maça çıkan sarı lacivertliler, 23 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Sarı lacivertliler takım maç başına 2.17 puan ortalaması yakaladı.