FENERBAHÇE HABERLERİ: Fenerbahçe’nin golcüsü Valencia resmen gidiyor! Yeni takımı ve kazanacağı ücret ortaya çıktı!

Fenerbahçe'nin Ekvardorlu golcüsü Enner Valencia hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Golcü futbolcunun, Brezilya ekibi Internacional ile senelik 2.5 milyon Dolar’dan 2 yıllık sözleşme imzaladığı öne sürüldü.

FENERBAHÇE HABERLERİ: Fenerbahçe’nin golcüsü Valencia resmen gidiyor! Yeni takımı ve kazanacağı ücret ortaya çıktı!

Fenerbahçe'nin Ekvardorlu golcüsü Enner Valencia, bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtıyor. Sarı lacivertlilerin bu sezonki en önemli gol silahı olan Valencia bu sezon çıktığı 33 resmi maçta 26 gol atmayı başardı.

GÖRÜŞMELER YAPIYORDU

Kariyerinin en golcü sezonunun yaşayan Valencia, Fenerbahçe ile sözleşme uzatma görüşmeleri yapıyordu.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Golcü futbolcunun, takımdan ayrılacağına yönelik iddialara bir yenisi eklendi. Hürriyet’in Brezilya basınına dayandırdığı haberine göre Enner Valencia, Brezilya ekibi Internacional ile anlaşma sağladı.

FENERBAHÇE HABERLERİ: Fenerbahçe’nin golcüsü Valencia resmen gidiyor! Yeni takımı ve kazanacağı ücret ortaya çıktı! - Resim : 2

SÖZLEŞME DETAYLARI BELLİ OLDU

Valencia’nın Brezilya temsilcisi ile 2025 yılına kadar sözleşme imzaladığı, senelik 2.5 mlyon Dolar kazanacağı belirtildi.

Gelecek sezondan itibaren Internacional forması giyecek yıldız santrafor geçtiğimiz yıllarda Güney Amerika'da Tigres formasını uzun süre terletmişti.