FENERBAHÇE HABERLERİ: Jesus, ayrılık iddiaları sonrası sessizliğini bozdu! Her şeyi açık açık söyledi

Fenerbahçe’den sezon sonu ayrılacağı iddia edilen teknik direktör Jorge Jesus, geleceği hakkında konuştu. Jesus, “Şu anda ne mayıs ayını ne de ayrılığı düşünüyorum. Benim tek düşüncem Fenerbahçe’de başarılı olmak. Hem Avrupa’da yola devam etmek hem de ligde şampiyon olmak için odaklandık” dedi.

FENERBAHÇE HABERLERİ: Jesus, ayrılık iddiaları sonrası sessizliğini bozdu! Her şeyi açık açık söyledi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu’nda Sevilla ile oynayacağı rövanş maçına odaklanırken gündem bir anda değişti. Sarı lacivertlilerin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus’un Mayıs ayında takımdan ayrılacağı iddiaları gündemi ısıttı.

“BÖYLE BİR KONUNUN GÜNDEME GELMESİ BENİ FAZLASIYLA RAHATSIZ ETTİ”

Brezilya basınındaki haberler sonrası Jesus, sessizliğini bozdu. Fanatik’in haberine göre Jesus, “Şu anda hepimiz tamamen Sevilla ile oynayacağımız rövanşa odaklanmış durumdayız. Böylesine kritik bir maç öncesinde böyle bir konunun gündeme gelmesi beni fazlasıyla rahatsız etti. Şu anda ne mayıs ayını ne de ayrılığı düşünüyorum. Benim tek düşüncem Fenerbahçe’de başarılı olmak. Hem Avrupa’da yola devam etmek hem de ligde şampiyon olmak için odaklandık” diye konuştu.

FENERBAHÇE HABERLERİ: Jesus, ayrılık iddiaları sonrası sessizliğini bozdu! Her şeyi açık açık söyledi - Resim : 2

“MUHTEŞEM BİR GERİ DÖNÜŞE İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Sevilla ile oynanacak maça değinen Jesus, turu geçmenin zor olduğunu ancak imkansız olmadığını dile getirerek şöyle konuştu:

“Eğer İspanya’daki maçın ilk 45 dakikasında ortaya koyduğumuz futbolu bir kez daha sergilersek, bu kez gol konusunda da daha iyi olacağımıza eminim. 2-0’dan sonra turu geçmenin zor olduğu bir gerçek ancak imkansız da değil. Gerekli çalışmaları ve planları yapıyoruz. Taraftarımız önünde muhteşem bir geri dönüşe imza atacağımıza inanıyorum.”

JESUS NE DEMİŞTİ?

Jesus, Brezilya basınına verdiği röportajda "Türkiye'de hava çok soğuk ve uyum sağlamakta zorluk çekiyorum" demişti.

Jesus, "İşler istediğim gibi gitmiyor, Mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.