Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Nordsjaelland maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi?

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde grup maçları başlıyor. Bu kapsamda Fenerbahçe, H Grubu ilk maçında Danimarka ekibi Nordsjaelland ile karşı karşıya gelecek. Peki Fenerbahçe Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Nordsjaelland maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi?

Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Nordsjaelland maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi?

UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu’nda Zimbru, 3.Ön Eleme Turu’nda Maribor ve play-off turunda Twente’yi eleyen Fenerbahçe, gruplarda mücadele etme hakkı elde etmişti. Sarı- lacivertliler bu kapsamda H Grubu’nda Danimarka ekibi FC Nordsjaelland, Bulgaristan ekibi Ludogorets Razgrad, Slovak ekibi Spartak Trnava ile eşleşmişti. Fenerbahçe, grubun ilk maçında Danimarka ekibi FC Nordsjaelland’ı ağırlacak. Peki Fenerbahçe Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray-Kopenhag maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi?

Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Nordsjaelland maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi? - Resim : 1

FENERBAHÇE NORDSJAELLAND MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubunun ilk haftasındaki Fenerbahçe- FC Nordsjaelland maçı, 21 Eylül Perşembe günü oynanacak.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ndeki maç saat 19.45’te başlayacak.

Fenerbahçe- FC Nordsjaelland maçını Macar hakem Gergo Bogar yönetecek. Bogar'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Theodoros Georgiou ile Balazs Szalai yapacak.

Karşılaşmada Ferenc Karako ise dördüncü hakem olarak görev alacak. VAR’da Tamás Bognár, AVAR’da ise István Vad görev alacak.

Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Nordsjaelland maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi? - Resim : 2

FENERBAHÇE NORDSJAELLAND MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Fenerbahçe ile FC Nordsjaelland arasındaki UEFA Konferans Ligi H Grubu ilk maçı, EXXEN platformu üzerinden yayınlanacak.

FENERBAHÇE NORDSJAELLAND MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Fenerbahçe-FC Nordsjaelland maçı EXXEN platformu üzerinden şifreli olarak ekrana gelecek. Maçı izlemek isteyenlerin EXXEN üyeliğinin bulunması gerekiyor.

FENERBAHÇE’NİN AVRUPA KARNESİ

Fenerbahhçe, Nordsjaelland maçıyla Avrupa kupalarındaki 261.maçına çıkacak.

Son dönemde oynadığı Avrupa maçlarında bileği zor bükülen Fenerbahçe, geçen sezondan bu yana yaptığı son 18 Avrupa mücadelesinde 14 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, 1 kez yenildi.

Trendyol Süper Lig'de de 4'te 4 yaparak liderlik koltuğunda oturan sarı-lacivertli takım, yeni sezonda ligde ve Avrupa'da oynadığı 10 maçta 10 galibiyet aldı ve bugüne kadar firesiz şekilde ilerledi.

Avrupa kupaları genelinde ise çıktığı 260 müsabaka sonunda 101 galibiyet elde eden Fenerbahçe, 55 beraberlik ve 104 mağlubiyet yaşadı. Fenerbahçe, söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 347 kez havalandırdı, kalesinde ise 369 gol gördü.

Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Nordsjaelland maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi? - Resim : 3

KONFERANS LİGİ'NDE 9.MAÇ

Sarı-lacivertli ekip, Avrupa futbolunun 3 numaralı organizasyonunda 9. maçını yapacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde daha önce yaptığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 yenilgi yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 25 gol atan Fenerbahçe, kalesindeki 8 gole engel olamadı.