Fenerbahçe orta saha işini çözdü. 35 milyon 621 bin sterlin ödenen yıldız futbolcu Kadıköy'e imzaya gelecek. Ali Koç uçağı her an indirebilir

Orta saha konusunda transfer arayışında olan Fenerbahçe hakkında bomba gelişmeler yaşanıyor. Afrika basınında yer alan habere göre Fenerbahçe ile Lyon, Tolisso transferi konusunda anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcu, 2017 yılında Lyon'dan Bayern'e 35 milyon sterlin karşılığında transfer olmuştu.

Fenerbahçe orta saha işini çözdü. 35 milyon 621 bin sterlin ödenen yıldız futbolcu Kadıköy'e imzaya gelecek. Ali Koç uçağı her an indirebilir

Sezona Avrupa maçıyla başlayan ve yeni transferleri Tadic, Dzeko ve Sebastian Szymański ile göz dolduran Fenerbahçe, taraftarından tam not aldı. Ancak hem teknik ekip, hem yönetim hem de taraftarın takım hakkında ortak bir görüşü var. O da orta sahaya takviye. 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe yönetimi de Tadic gibi doğrudan takıma katkı verebilecek bir orta saha oyuncusunu kulübe getirmek için çalışmalara devam ediyor. Afrika basını tarafından Fenerbahçe'nin orta saha trransferi hakkında flaş bir haber yayınlandı. 

Fenerbahçe orta saha işini çözdü. 35 milyon 621 bin sterlin ödenen yıldız futbolcu Kadıköy'e imzaya gelecek. Ali Koç uçağı her an indirebilir - Resim : 1

LYON İLE ANLAŞMA TAMAM

Afrika basını tarafından aktarılan bilgilere göre Lyon ile Fenerbahçe, Fransız asıllı Togo'lu futbolcunun transferi konusunda anlaşmaya vardı. 28 yaşındaki oyuncunun transferinde son pürüzler kaldı. 

ŞU ANDAKİ DEĞERİ 14 MİLYON EURO 

Yıldız futbolcunun şu anki değeri 14 milyon euro. Ancak Bayern Münih, 2017 yılında bu futbolcuyu kadrosuna katabilmek için Lyon'a 35 milyon sterlin ödemişti.