Fenerbahçe-Samsunspor maçına davetsiz misafir damga vurdu! Futbolcular gördükleri şey karşısında şaşkına döndü

Trendyol Süper Lig’in 2.haftasında oynanan Samsunspor- Fenerbahçe maçında sahaya fare girdi. Saha kenarında ısındığı sırada fareyi gören futbolcular büyük şaşkınlık yaşadı.

Fenerbahçe-Samsunspor maçına davetsiz misafir damga vurdu! Futbolcular gördükleri şey karşısında şaşkına döndü

Trendyol Süper Lig’in 2.haftasında Samsunspor, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan maçta Fenerbahçe’yi konuk etti. Sarı lacivertli takım mücadeleyi Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski’nin attığı gollerle 2-0 kazandı.

SAHAYA GİRİP FUTBOLCULARIN YANINA GİTTİ

Maçın ikinci yarısında ise ilginç bir olay yaşandı. Topun oyunda olduğu sırada sahaya giren fare, futbolcuların arasından geçerek ısınma hareketlerinde bulunan Fenerbahçeli oyuncuların yanına gitti.

Fenerbahçe-Samsunspor maçına davetsiz misafir damga vurdu! Futbolcular gördükleri şey karşısında şaşkına döndü - Resim : 1

FUTBOLCULAR ŞAŞKINLIK YAŞADI

Fareyi önlerinde gören Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, Batshuayi, Mert Müldür ve Szymanski kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Tüm sahayı dolaşan fare daha sonra seyircilerin arasına tribüne giderek gözlerden kayboldu.

Fenerbahçe-Samsunspor maçına davetsiz misafir damga vurdu! Futbolcular gördükleri şey karşısında şaşkına döndü - Resim : 2