Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal’dan Galatasaray derbi öncesi açıklamalar: "Güçlü oyunumuzu hissettirerek kazanmak istiyoruz"

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Galatasaray maçı öncesi yaptığı değerlendirmede, “Kazanmak için planlar yaptık. Oyuncularıma güveniyorum. Güzel bir ortamımız var, güzel bir hava yakaladık. Güçlü bir oyunumuz var. Rakibimize bunu hissettirerek kazanmak istiyoruz” dedi. Kartal, Fred'in yokluğu için ise, "Fred, önemli bir oyuncu. Fred yok diye kara kara düşünecek değiliz. Onun yerine oynayacak olan oyuncu da elinden geleni yapacaktır" dedi.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal’dan Galatasaray derbi öncesi açıklamalar: "Güçlü oyunumuzu hissettirerek kazanmak istiyoruz"

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saat 19.00’da karşı karşıya gelecek.

Mücadele öncesi Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal yayıncı kuruluş BeIN Sports’a açıklamalarda bulundu. Kartal’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Öncelikle şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Vatanımızın başı sağ olsun. Mehmetçiklerimizi, Allah başımızdan eksik etmesin. Onlar varsa biz varız.

"GÜÇLÜ BİR OYUNUMUZ VAR"

Bu sonuçta bir derbi. Averajla biz lideriz. Kendi seyircimizin önünde oynayacağız. İyi hazırlandık. Moralimiz iyi. 3 puan için hazırlandık. Kazanmak için planlar yaptık. Oyuncularıma güveniyorum. Güzel bir ortamımız var, güzel bir hava yakaladık. Güçlü bir oyunumuz var. Rakibimize bunu hissettirerek kazanmak istiyoruz.

"FRED YOK DİYE KARA KARA DÜŞÜNECEK DEĞİLİZ"

Fred, önemli bir oyuncu. Fred yok diye kara kara düşünecek değiliz. Onun yerine oynayacak olan oyuncu da elinden geleni yapacaktır. Derbilerin atmosferi yüksek, gerilimi yüksektir. Kendi işimizi yapmaya çalışacağız. Kazanmak için mücadele edeceğiz. Oyuncularım inşallah verdiğim görevleri yerine getirir, getireceklerine inanıyorum."