Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe derbi öncesi konuştu: “Amacımız buradan kazanarak ayrılmak”

Galatasaray teknik direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe maçı öncesi konuştu. Okan Buruk, “İki takım da kazanmak istiyor. Biz de rakibimiz de kazanmak için oynayacak. Kaliteli kadromuz var. Amacımız buradan kazanarak ayrılmak. Zor bir maç olacak. Stresli bir maç olacak. Stresi yönetmek gerekiyor. Daha stada girerken burada provokasyon vardı. Maç içerisinde oyuncuların davranışları çok önem kazanacak” diye konuştu.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe derbi öncesi konuştu: “Amacımız buradan kazanarak ayrılmak”

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe -Galatasaray Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saat 19.00’da karşı karşıya gelecek.

Müsabaka öncesi Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk yayıncı kuruluş BeIN Sports’a açıklamalarda bulundu. Buruk’un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Şehitlerimiz var, hepimiz üzgünüz. Allah'tan rahmet diliyorum. Elimizden de bir şey gelmiyor. Dualarımız onlarla, aileleriyle. İnşallah bir an önce terör biter, barış gelir. Askerlerimizin katledilmediği bir ortam istiyoruz. İnşallah bu son bulur.

İki takım da kazanmak istiyor. Biz de rakibimiz de kazanmak için oynayacak. Kaliteli kadromuz var. Amacımız buradan kazanarak ayrılmak.

“STADA GİRERKEN PROVOKASYON VARDI”

Zor bir maç olacak. Stresli bir maç olacak. Stresi yönetmek gerekiyor. Daha stada girerken burada provokasyon vardı. Maç içerisinde oyuncuların davranışları çok önem kazanacak.

DAVINSON SANCHEZ’İN DURUMU

Davinson Sanchez'in ağrısı oldu, oynatmak istemedik. İyi oyuncularımız var. Fenerbahçe ve bizim için bazen oyuncu seçmek kolay olmuyor. Oyununun devamında da kulübeden gelecek önemli oyuncularımız var. Wilfried Zaha'nın son maç hafif sakatlığı vardı. Oyunun durumuna göre kulübeden hamleler yapacağız."