FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'de yaprak dökümü... Bu üç isim giderse taraftar kan ağlayacak!

Fenerbahçe'de sezon sonunda 6 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Bu futbolcular arasında bazıları ise Jesus'un vazgeçilmezi konumundalar. Kaleci Altay Bayındır, Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc ve Enner Valencia'nın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Fenerbahçe bu oyuncularla yola devam etmeyi planlarken resmi imzaların atılmaması Fenerbahçeli taraftarları endişelendiriyor.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'de yaprak dökümü... Bu üç isim giderse taraftar kan ağlayacak!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın 6 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, şampiyonluk şansını koruyor. Ara transfer döneminde Samet Akaydın, Jayden Oosterwolde ve Emre Demir'i kadrosuna katan sarı lacivertli ekip, bir yandan da iç transferle uğraşıyor.

KİRALIKLARLA YOLA DEVAM EDİLMESİ BEKLENMİYOR

Sezon başında Göztepe'den transfer edilen İrfan Can Eğribayat, Flamengo'dan Gustavo Henrique ve Al Ahli'den Ezgjan Alioski'nin kontratları sezon sonunda bitecek.

Sarı lacivertliler, Alioski ve Gustavo ile yollarını devre arasında ayırmayı planlarken İrfan Can Eğribayat'ın bonservisinin alınması ise beklenmiyor.

ÜÇ İSİM JESUS'UN VAZGEÇİLMEZİ

Bu oyuncuların yanı sıra Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır, Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc ve Enner Valencia'nın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Fenerbahçe bu oyuncularla yola devam etmeyi planlarken resmi imzaların atılmaması Fenerbahçeli taraftarları endişelendiriyor.

KONTRATI BİTECEK FUTBOLCULARIN PERFORMANSI

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 3 maça çıkan İrfan Can Eğribayat, kalesinde 5 gol gördü. Gustavo Henrique ise 22 maçta forma giyerken 3 gol attı, 1 asist yaptı. 

Sol bek Alioski, 20 maçta sarı lacivertli formayı terletip 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 

Sarı lacivertlilerin Sloven orta sahası Zajc, 21 maçta 3 gol attı, 1 asist yaptı.

Jesus'un vazgeçilmezlerinden olan Altay Bayındır ise 33 maça çıktı. Altay, kalesinde 35 gol gördü, 13 maçta ise kalesini gole kapattı.

Fenerbahçe'de en golcü sezonunu geçiren Enner Valencia, 31 maçta 25 gol, 4 asistlik performans sergiledi.