FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçeliler karalar bağlayacak! En sevdikleri oyuncuyu takımdan koparmakta kararlılar

Fenerbahçe'nin en golcü futbolcusu olan Enner Valencia'nın menajeri Gonzalo Vargas, Ekvadorlu futbolcunun geleceği hakkında konuştu. Vargas, Valencia, Barcelona'nın radarına girmiş bir oyuncu. Bu da onun işini ne kadar iyi yaptığının bir göstergesi" dedi. Ayrıca Valenci'ya İngiltere'den ve İtalya'dan talipler olduğu da biliniyor.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçeliler karalar bağlayacak! En sevdikleri oyuncuyu takımdan koparmakta kararlılar

Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un sisteminde gol makinesine dönüşen Ekvadorlu futbolcu Enner Valencia, performansıyla parmak ısırtıyor. Sarı lacivertli takımda bu sezon çıktığı 30 maçta, 23 gol, 4 asistlik bir performans sergileyen Valencia, takımın vazgeçilmez oyuncularından biri oldu.

KONTRATI SEZON SONUNDA BİTİYOR

Kontratı bu sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcunun takımdaki geleceği ise belirsizliğini koruyor. Her fırsatta Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ifade eden Enner Valencia'nın durumu hakkında menajeri Gonzalo Vargas açıklama yaptı. 

MENAJERİ SON DURUMU AÇIKLADI

Gonzalo Vargas, oyuncusunun durumu hakkında, "Bizim amacımız Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamak. Bu konuda da olumlu şekilde yol alıyoruz. Valencia, Barcelona'nın radarına girmiş bir oyuncu. Bu da onun işini ne kadar iyi yaptığının bir göstergesi" dedi.

Vargas, futbolcusunu isteyen takımların olabileceğini ifade ederek, "Dediğim gibi ana hedefimiz burada kalmak" diye konuştu.

DÜNYA DEVLERİ TALİP OLDU

Öte yandan İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın, İtalya ligi ekiplerinden ise Inter'in Valencia'yı transfer etmek için harekete geçtiği öne sürüldü.