FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe’nin Valencia’ya teklifi ortaya çıktı! İki taraf bir konuda anlaşamıyor! İşte olayın aslı!

Fenerbahçe'nin golcü oyuncu Enner Valencia’ya yaptığı teklif ortaya çıktı. Sarı lacivertliler futbolcuya 1+1 yıllık kontrat ve 2.2 milyon Dolar ücret teklif etti. Enner ise 2.2 milyon Dolar ve 3 yıllık sözleşme talep ediyor.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe’nin Valencia’ya teklifi ortaya çıktı! İki taraf bir konuda anlaşamıyor! İşte olayın aslı!

Fenerbahçe’nin bu sezon en etkili isimlerinden biri Enner Valencia oldu. Sezon başından bu yana birçok maçta gol atarak takımın vazgeçilmez ismi olan Ekvadorlu golcü,  tüm kulvarlarda 35 maça çıktı, 29 gol attı, 4 asist yaptı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek futbolcunun takımdaki geleceği belirsizliğini korurken Fenerbahçe ve Enner Valencia’nın talepleri belli oldu.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe’nin Valencia’ya teklifi ortaya çıktı! İki taraf bir konuda anlaşamıyor! İşte olayın aslı! - Resim : 1

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ

Yağız Sabuncuoğlu’nun verdiği bilgilere göre Fenerbahçe futbolcuya 2.2 milyon Dolar maaş, 1 yıllık sözleşme ve +1 opsiyon teklif etti.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe’nin Valencia’ya teklifi ortaya çıktı! İki taraf bir konuda anlaşamıyor! İşte olayın aslı! - Resim : 2

ENNER VALENCİA'NIN İSTEĞİ

Valencia ise 2.2 milyon Dolar ücret ve 3 yıllık sözleşme istiyor.  

Sabuncuoğlu bu konuda, “Hala iş ortada. 2.2 milyon Dolar’ı Fenerbahçe vermeyi kabul ediyor. Sadece derdi yaşından da sebep 3 yıl kontrat vermemek, 1 yıllık kontratı opsiyonla kabul ederse Valencia kalır” değerlendirmesini yaptı.