Fenerbahçe transferde gaza bastı… Ali Koç, 10 milyon euroluk yıldızla anlaştı! Aranan orta saha sonunda geliyor

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, Milan takımında forma giyen orta saha oyuncusu Rade Krunić ile her konuda anlaşma sağladı. Fenerbahçe, Milan kulübüne resmi teklif yaparken iki takım arasında bonservis görüşmelerinin yapıldığı kaydedildi.

Fenerbahçe transferde gaza bastı… Ali Koç, 10 milyon euroluk yıldızla anlaştı! Aranan orta saha sonunda geliyor

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Umut Nayir, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Rodrigo Becao, Bartuğ Elmaz ve Mert Müldür’ü kadrosuna kattı. Sarı lacivertliler, bunun yanında Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc’ın sözleşmesini ise 3 yıl uzattı.

Fenerbahçe transferde gaza bastı… Ali Koç, 10 milyon euroluk yıldızla anlaştı! Aranan orta saha sonunda geliyor - Resim : 1

FUTBOLCUYLA ANLAŞMA SAĞLANDI

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Ali Koç yönetimi, orta saha bölgesi için bir transferi daha bitirmeye çok yaklaştı. Ertan Süzgün’ün haberine göre Fenerbahçe, İtalya Serie A ekiplerinden Milan’da forma giyen Boşnak futbolcu Rade Krunić ile her konuda anlaşma sağladı.

Fenerbahçe transferde gaza bastı… Ali Koç, 10 milyon euroluk yıldızla anlaştı! Aranan orta saha sonunda geliyor - Resim : 2

BONSERVİS PAZARLIĞI YAPILIYOR

Futbolcunun takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Fenerbahçe, İtalyan ekibine resmi teklif yaparken iki takım arasında bonservis için pazarlık yapılıyor.

Transfermarkt’a göre değeri 10 milyon euro olarak gösterilen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon Milan formasıyla 34 maça çıktı, 1 gol attı, 1 asist yaptı.