Fenerbahçe ve Galatasaray ilgilenmişti! Başkan açıkladı: Yıldız isim için istenen ücret şaşkına çevirdi!

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sabri Gülel, ABD’li oyuncu Haji Wright’ın transferi hakkında konuştu. Gülel, birçok takımın transfer listesinde olan futbolcunun Avrupa’nın en iyi 5 santraforundan biri olduğunu belirterek, “Şu an kafamızda net bir rakam belirlemedik, ancak ben 20 milyon Euro’ya satmak isterim” dedi.

Fenerbahçe ve Galatasaray ilgilenmişti! Başkan açıkladı: Yıldız isim için istenen ücret şaşkına çevirdi!

Antalyaspor’un bu sezon en dikkat çeken ismi ABD’li golcü Haji Wright oldu. Kırmızı beyazlı takımda bu sezon çıktığı 20 maçta 13 gol 2 asistlik performans sergiledi.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY İLGİLENMİŞTİ

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da gündemine gelen golcü futbolcu için devre arası transfer döneminde Lokomotiv Moskova 10 milyon Euro’luk teklif yapmıştı. ABD’li futbolcu gitmek istemeyince transfer gerçekleşmemişti.

Fenerbahçe ve Galatasaray ilgilenmişti! Başkan açıkladı: Yıldız isim için istenen ücret şaşkına çevirdi! - Resim : 1

“ASIL ÖNEMLİ OLAN SONRAKİ SATIŞTAN PAY ALMAK”

Futbolcunun durumu hakkında Antalyaspor Kulübü Başkanı Sabri Gülel açıklamalarda bulundu. Haji Wright’ı olası satışından gelecek bonservis bedelinin yanı sıra ilerleyen yıllarda da kulübe para kazandıracak bir anlaşmayla göndermeyi istediklerini ifade eden Gülel, “Haji Wright’tan 4-5 sene sonra da kulübün kazanmasını istiyoruz. Sonraki satışlardan da pay alarak... Benim için asıl önemli olan sonraki satıştan pay almak. Arabistan tercihi önümüzde yok, oradan gelen teklifleri değerlendirmeyeceğiz” dedi.

Fenerbahçe ve Galatasaray ilgilenmişti! Başkan açıkladı: Yıldız isim için istenen ücret şaşkına çevirdi! - Resim : 2

“AVRUPA’NIN EN İYİ 5 SANTRAFORUNDAN BİRİ”

Haji Wright’ın özelliklerini anlatan Gülel, “Genç, hızlı, çabuk, atletik, bitiriciliği iyi, fizik gücü yüksek. Bir golcüde olması gereken her şey var. Bu yüzden Avrupa'nın en iyi 5 santrforundan birisi olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

İSTENEN BONSERVİSİ BELİRLEDİ

Haji Wright için en yüksek geliri elde etmek istediklerini söyleyen Gülel, “Şu an kafamızda net bir rakam belirlemedik, ancak ben 20 milyon Euro’ya satmak isterim” sözlerini kullandı.