Fenerbahçe ve Galatasaray’da oynamıştı! Yıldız futbolcu Süper Lig’e geri döndü! Uçağa bindi geliyor

MKE Ankaragücü, Fenerbahçe ve Galatasaray formaları da giymiş olan Garry Rodrigues’i transfer etti. Başkent ekibi futbolcunun uçak yolculuğundan video paylaşarak transferi duyurdu.

Fenerbahçe ve Galatasaray’da oynamıştı! Yıldız futbolcu Süper Lig’e geri döndü! Uçağa bindi geliyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinde transfer çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda şimdiye kadar Renaldo Cephas, Tolga Ciğerci, Efkan Bekiroğlu, Riad Bajic, Hayrullah Bilazer, Rafael Gikiewicz, Alper Uludağ, Mert Çetin, Matej Hanousek’i kadrosuna katan MKE Ankaragücü flaş bir transfere imza attı.

UÇAKTAKİ GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI

MKE Ankaragücü, Yunan ekibi Olimpiakos ile sözleşmesini fesheden Garry Rodrigues’i transfer etti. Ankaragücü transferi yıldız futbolcunun uçak seyahatinden görüntüleri paylaşarak duyurdu.

Kariyerinde Fenerbahçe ve Galatasaray forması giyen Garry Rodrigues böylece yeniden Süper Lig’e dönmüş oldu.

RODRIGUES'İN TÜRKİYE KARİYERİ

2017 yılının Ocak ayında Yunan ekibi PAOK’tan €3.7 milyon bonservis bedeliyle Galatasaray’a transfer olan futbolcu Ocak 2019'da 10,25 milyon dolar bonservis bedeliyle Suudi Arabistan takımı El-İttihad'a transfer oldu.

Fenerbahçe ve Galatasaray’da oynamıştı! Yıldız futbolcu Süper Lig’e geri döndü! Uçağa bindi geliyor - Resim : 1

Rodrigues, 2019 yılında da El-İttihad Fenerbahçe’ye kiralık olarak transfer olmuş, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Arabistan ekibine geri dönmüştü.

Transfermarkt’a göre değeri 2 milyon euro olarak gösterilen 32 yaşındaki futbolcu Galatasaray formasıyla çıktığı 76 maçta 16 gol attı, 16 asist yaptı.

Fenerbahçe formasını ise 29 maçta terleten Yeşil Burun Adalı futbolcu 29 maçta 4 gol attı, 6 asist yaptı.

Fenerbahçe ve Galatasaray’da oynamıştı! Yıldız futbolcu Süper Lig’e geri döndü! Uçağa bindi geliyor - Resim : 2