Fenerbahçe ve Galatasaray’da oynamıştı! Yıldız futbolcu Türkiye’ye geri dönüyor! Yeni takımı şaşkına çevirdi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Fenerbahçe ve Galatasaray forması giymiş olan Garry Rodrigeues’e resmi teklif yaptı. Futbolcu, Olimpiakos ile olan sözleşmesini sona erdirirse Ankaragücü forması giyecek.

Fenerbahçe ve Galatasaray’da oynamıştı! Yıldız futbolcu Türkiye’ye geri dönüyor! Yeni takımı şaşkına çevirdi

Trendyol Süper Lig’in başlamasına kısa bir süre kala takımlar transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda başkent temsilcisi MKE Ankaragücü, Süper Lig’de daha önce boy göstermiş bir yıldızı transfer etmek için harekete geçti.

Fenerbahçe ve Galatasaray’da oynamıştı! Yıldız futbolcu Türkiye’ye geri dönüyor! Yeni takımı şaşkına çevirdi - Resim : 1

RESMİ TEKLİF YAPILDI

Ertan Süzgün’ün haberine göre MKE Ankaragücü, Fenerbahçe ve Galatasaray forması giymiş olan Garry Rodrigues’e resmi teklif yaptı.

SÖZLEŞMESİNİ FESHEDERSE GELECEK

Bonservisi Yunan ekibi Olimpiakos’ta olan futbolcu, sözleşmesini feshetmesi durumunda MKE Ankaragücü transferi bitirecek.

Fenerbahçe ve Galatasaray’da oynamıştı! Yıldız futbolcu Türkiye’ye geri dönüyor! Yeni takımı şaşkına çevirdi - Resim : 2

RODRIGUES’İN TÜRKİYE KARİYERİ

2017 yılının Ocak ayında Yunan ekibi PAOK’tan €3.7 milyon bonservis bedeliyle Galatasaray’a transfer olan futbolcu Ocak 2019'da 10,25 milyon dolar bonservis bedeliyle Suudi Arabistan takımı El-İttihad'a transfer oldu.

Rodrigues, 2019 yılında da El-İttihad Fenerbahçe’ye kiralık olarak transfer olmuş, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Arabistan ekibine geri dönmüştü.

Transfermarkt’a göre değeri 2 milyon euro olarak gösterilen 32 yaşındaki futbolcu Galatasaray formasıyla çıktığı 76 maçta 16 gol attı, 16 asist yaptı.

Fenerbahçe formasını ise 29 maçta terleten Yeşil Burun Adalı futbolcu 29 maçta 4 gol attı, 6 asist yaptır.