Fenerbahçe, yarı final için sahaya çıkacak! Olympiakos mesaisi sürüyor!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe, yarı final için sahaya çıkacak! Olympiakos mesaisi sürüyor!

Avrupa’da yoluna devam etmek isteyen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında 3-2’lik skorla yenildiği Yunan ekibi Olympiakos ile bu kez rövanş müsabakasında karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli takım 18 Nisan günü Ülker Stadyumu’nda oynanacak müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. İdman taktiksel ve bireysel çalışmalarla da tamamlandı.

Fenerbahçe, yarı final için sahaya çıkacak! Olympiakos mesaisi sürüyor! - Resim : 1

KARTAL VE 1 İSİM KAMERA KARŞISINA GEÇECEK

Teknik Direktör İsmail Kartal ve bir oyuncu, yarın saat 17.00'de Ülker Stadyumu'nda basın mensuplarının karşısına geçecek ve soruları yanıtlayacak. Ardından saat 20.00’da Can Bartu Tesisleri'nde karşılaşmanın son antrenmanı yapılacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak.

Fenerbahçe, yarı final için sahaya çıkacak! Olympiakos mesaisi sürüyor! - Resim : 2

FENERBAHÇE'NİN YARI FİNALDEKİ MUHTEMEL RAKİBİ

Öte yandan Fenerbahçe turu geçerse yarı finalde Aston Villa – Lille eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki ilk maçı Aston Villa, 2-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe, yarı final için sahaya çıkacak! Olympiakos mesaisi sürüyor! - Resim : 3