Fenerbahçe yenilgisi sonrası sert konuştu! Gökhan Zan’dan Volkan Demirel’e sistem eleştirisi!

Eski futbolcu Gökhan Zan, Hatayspor’un Fenerbahçe maçına 3’lü savunma ile çıkmasını eleştirdi. Zan, isim vermeden Volkan Demirel’i eleştirerek, “Hatayspor’un neredeyse hiç denemediği bir 3'lü savunma ile başlaması zaten çok formda bir Fenerbahçe'ye karşı intihar girişimi gibi oldu” dedi.

Fenerbahçe yenilgisi sonrası sert konuştu! Gökhan Zan’dan Volkan Demirel’e sistem eleştirisi!

Trendyol Süper Lig’in 9.hafta müsabakasında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Hatayspor’u 4-2 mağlup etti. Sarı-lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Sebastian Szymanski, 15. dakikada Bright Osayi-Samuel, 39. dakikada Edin Dzeko, 63. dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Konuk ekibin golleri ise 55. dakikada Ghoulam ve 90+4. dakikada Rayane Aabid’den geldi.Fenerbahçe yenilgisi sonrası sert konuştu! Gökhan Zan’dan Volkan Demirel’e sistem eleştirisi! - Resim : 1

“FENERBAHÇE'YE KARŞI İNTİHAR GİRİŞİMİ GİBİ OLDU”

Mücadelenin kaybedilmesinin ardından Hatayspor’un maça 3’lü defans kurgusuyla çıkması eleştirildi. Teknik Direktör Volkan Demirel’i eleştiren eski futbolcu Gökhan Zan, “Hatayspor’un neredeyse hiç denemediği bir 3'lü savunma ile başlaması zaten çok formda bir Fenerbahçe'ye karşı intihar girişimi gibi oldu” dedi.

Fenerbahçe yenilgisi sonrası sert konuştu! Gökhan Zan’dan Volkan Demirel’e sistem eleştirisi! - Resim : 2

VOLKAN DEMİREL: "RAKİBE GÖRE SİSTEM PLANLIYORUZ, BU TUTUNCA İYİ, TUTMAYINCA KÖTÜ HOCA OLUYORUZ"

Volkan Demirel, mücadelenin ardından düzenlediği basın toplantısında ilk yarıda olumsuz bir oyun oynadıklarını belirtti.

Fenerbahçe'yi izlediklerini ve onlara göre bir hazırlık yaptıklarını vurgulayan Demirel, "Bu sistemi ben seçtim. Bizler hocalar olarak rakibe göre sistem ya da plan yapıyoruz. Bu tutunca iyi, tutmayınca kötü hoca oluyoruz. Fenerbahçe'nin analizlerinde ilk yarılardaki önde baskılarından sonra stoper bek arası koşularla pozisyon bulduğunu gördük. O yüzden 5'li savunmayla kapatacağımızı düşündük ama düşündüğünüz her zaman sahaya yansımıyor." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe yenilgisi sonrası sert konuştu! Gökhan Zan’dan Volkan Demirel’e sistem eleştirisi! - Resim : 3