Fenerbahçe yıldız transferine doyacak! Ali Koç, Fransız yıldızı İngiliz devinden koparmaya niyetli. 6.8 milyon sterlinlik teklif

Forvette Batshuayi'yi göndermek isteyen Fenerbahçe'de Martial sesleri yükseliyor. Sarı lacivertlilerin başkanı Ali Koç, Fransız yıldızı İngiliz devinden koparmaya niyetli. 6.8 milyon sterlinlik teklif yapıldığı öne sürüldü.

Fenerbahçe yıldız transferine doyacak! Ali Koç, Fransız yıldızı İngiliz devinden koparmaya niyetli. 6.8 milyon sterlinlik teklif

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray'la birlikte transfer şampiyonu olan Fenerbahçe, devre arasında da dur durak bilmeyecek gibi duruyor. 

Sarı lacivertlilerde stoper mevkisine Bonucci'nin transfer edilmesiyle birlikte gözler forvet ve orta saha transferine çevrildi. 

ALİ KOÇ, MARTİAL'DA ISRARLI 

Sarı lacivertlilerin başkanı Ali Koç, Fransız yıldızı İngiliz devinden koparmaya niyetli. Sky Sports'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Martial için Manchester United’a 6.8 milyon sterlinlik teklif yaptı. 

Fenerbahçe yıldız transferine doyacak! Ali Koç, Fransız yıldızı İngiliz devinden koparmaya niyetli. 6.8 milyon sterlinlik teklif - Resim : 1

ŞİMDİ GÖZLER İNGİLİZ KULÜBÜNDE

Fred'i Fenerbahçe'ye satması nedeniyle başını taşlara vuran Manchester yönetiminin Martial konusunda konusunda nasıl bir karar vereceği ise merakla bekleniyor.