Fenerbahçe, zorlu Başakşehir virajında! 7 futbolcu maçta oynamayacak, 3 futbolcu sarı kart sınırında

Trendyol Süper Lig’in 22.hafta müsabakasında Fenerbahçe yarın, Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe’de 7 futbolcu Başakşehir müsabakasında oynayamayacak, 3 futbolcu ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Fenerbahçe, zorlu Başakşehir virajında! 7 futbolcu maçta oynamayacak, 3 futbolcu sarı kart sınırında

Trendyol Süper Lig’de 22.hafta maçlarının heyecanı yarın, 24 Ocak Çarşamba ve 24 Ocak Perşembe günü oynanacak maçlarla devam edecek. Bu kapsamda Fenerbahçe ile Başakşehir, yarın saat 20.00’da başlayacak müsabakada karşı karşıya gelecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki müsabakayı hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek.

Ligin 20. haftasında sahasında Yılport Samsunspor ile berabere kalarak zirve yarışında çok önemli 2 puan kaybeden sarı-lacivertliler, Başakşehir'i yenerek kötü sonucu unutturmayı hedefliyor.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın öğrencileri, haftaya 54 puan ve averajla lider olarak girdi.

Fenerbahçe, zorlu Başakşehir virajında! 7 futbolcu maçta oynamayacak, 3 futbolcu sarı kart sınırında - Resim : 1

FENERBAHÇE’DE 7 EKSİK VAR

Fenerbahçe, Yılport Samsunspor karşısında 7 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku'nun yanı sıra, sakatlıkları bulunan Fred, Luan Peres, Miha Zajc ve Miguel Crespo forma giyemeyecek.

Bu isimlerin yanı sıra, sakatlığını atlatan ancak henüz hazır durumda yer almayan Rodrigo Becao da kadroda yer almayacak.

FENERBAHÇE’DE 3 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Sarı-lacivertlilerde kadroda yer almayacak Alexander Djiku ve Miguel Crespo'nun yanı sıra Jayden Oosterwolde de kart sınırında bulunuyor.

Hollandalı genç oyuncu, kart görmesi durumunda ligin 23.haftasındaki MKE Ankaragücü maçında oynayamayacak.

İKİ TAKIM ARASINDA 32.MAÇ

Başakşehir ile Fenerbahçe, 32. kez kozlarını paylaşacak.

İki takım arasında daha önce ligde oynanan 31 müsabakada Fenerbahçe 17 kez galip gelirken, Başakşehir 11 galibiyet elde etti ve 3 müsabaka beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin 46 golüne, turuncu-lacivertliler 33 golle yanıt verdi.