Fenerbahçe'de 15 milyon euroluk çöp deniyordu. Kayseri'de ruhu bir anda sahanın ortasında yeniden dirildi

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder sevinci yaşanıyor. Sezon başında 15 milyon euro bedelle transfer edilen ve bu rakamın karşılığını veremediği eleştirilerine maruz kalan Cengiz'in ruhu Kayseri'de adeta stadın ortasından yeniden dirildi.

Fenerbahçe'de 15 milyon euroluk çöp deniyordu. Kayseri'de ruhu bir anda sahanın ortasında yeniden dirildi

Sezona çok iyi transferler yaparak başlayan Ali Koç ve Fenerbahçe'nin sezon başındaki flaş transferlerinden biri de Cengiz Ünder oldu. 

Ali Koç, Cengiz Ünder için Marsilya kulübüyle 15 milyon euro karşılığında anlaştı. Fakat Cengiz, sezonun bu kısmına kadar istenilen performansı sahaya yansıtamadı. Talihsiz bir sakatlık yaşayan Cengiz, sonrasında aldığı sürelerde de teknik heyeti ve taraftarları memnun etmedi. 

Fenerbahçe'de 15 milyon euroluk çöp deniyordu. Kayseri'de ruhu bir anda sahanın ortasında yeniden dirildi - Resim : 1

KAYSERİSPOR MAÇINDA ADETA RUHU SAHADA YENİDEN DİRİLDİ 

Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayserispor ile oynadığı maç da adeta Cengiz Ünder'in yeniden doğuş maçı oldu. Karşılaşmada takımının ilk golünü çok güzel bir plase ile ağlara gönderen Cengiz, Batshuayi'nin golünde de asisti yapan isim oldu. 

Fenerbahçe'de 15 milyon euroluk çöp deniyordu. Kayseri'de ruhu bir anda sahanın ortasında yeniden dirildi - Resim : 2

15 MİLYON EURO DEĞERİNDE ÇÖP DENİYORDU

Cengiz eğer Kayserispor maçındaki bu performansını önümüzdeki maçlarda da sürdürürse "15 milyon euro değerindeki çöp" eleştirilerini de boşa çıkarmış olacak.