Ali Koç ve yönetimi ibra edildi

Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetimi, 2021 yılında yönetim kurulu faaliyeti ve denetim konusunda ibra edildi.

Ali Koç ve yönetimi ibra edildi

Fenerbahçe Kulübünde, başkan Ali Koç ve yönetimi, ibra edildi.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübünün 2021 yılı olağan olağan mali genel kurul toplantısındaki konuşmaların ardından 2021 yılı yönetim kurulu faaliyet ve denetim raporunun ibrasına geçildi.

Toplantıya katılan üyeler, Koç ve yönetim kurulunu oy birliğiyle ibra etti.

Mali Genel Kurula; başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar ve üyeler katıldı. 2021 yılı yönetim kurulu faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından üyeler açıklamalarda bulundu.

"Benim kulüpten bir kuruş alacağım yoktur"

Görev süresi boyunca ne kadar kaynak üretildiği ve kendisinin ne kadar para verdiği yönünde bir şey söylemediğini ifade eden Ali Koç, "Duymayacaksınız da. Benim kulüpten bir kuruş alacağım yok. O zaman ben bir gün çıkıp kulübüm bana böyle bir borcu var dersem beni ihraç edin. Diyeceksiniz ki o zaman niye defterlerde. Bu konu lütfen bir daha açılmasın. Kırılmam falan önemli değil ama utanıyorum konuşmaktan. Tamamen vergi mevzuatı sebebiyle var defterde. Ben her sene o borçtan düşüyorum vergiyi yüzde 5. Yok efendim ben o borcu tutuyormuşum. Yazıklar olsun böyle düşünenlere. Bunu bilip de benim buna rağmen bana karşı kullananlara yazıklar olsun. Bu konu bir daha gündeme gelmesin" dedi.