Fenerbahçe’de beklenen son! Kulüpler transfer için anlaştı… Hayal kırıklığı yaratan yıldız futbolcu gönderiliyor!

Fenerbahçe, kadroda düşünülmeyen Nazım Sangare’nin transferi için Pendikspor ile anlaşmaya vardı. Pendikspor’un Nazım’ı ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

Fenerbahçe’de beklenen son! Kulüpler transfer için anlaştı… Hayal kırıklığı yaratan yıldız futbolcu gönderiliyor!

Fenerbahçe’nin büyük umutlarla 2020 yılında Antalyaspor’dan kadrosuna kattığı Nazım Sangare, yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle sarı lacivertli takımda istenen performansı veremedi.

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın Zenit ile oynanan mücadelede forma verdiği futbolcu, kadro yapılanmasında düşünülmüyor. Sağ bek bölgesine Mert Müldür’ün de transfer edilmesiyle forma şansı azalan futbolcuya takımdan ayrılabilir.

Fenerbahçe’de beklenen son! Kulüpler transfer için anlaştı… Hayal kırıklığı yaratan yıldız futbolcu gönderiliyor! - Resim : 1

İKİ TAKIM ANLAŞTI

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe ve Pendikspor, Nazım Sangare’nin transferi için anlaşmaya vardı. Pendikspor, Nazım Sangare’yi ikna etmeye çalışıyor.

Fenerbahçe’de beklenen son! Kulüpler transfer için anlaştı… Hayal kırıklığı yaratan yıldız futbolcu gönderiliyor! - Resim : 2

NAZIM’IN FENERBAHÇE KARİYERİ

Fenerbahçe’nin 1.8 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Nazım Sangare’nin değeri Transfermarkt’a göre değeri 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Nazım Sangare, Fenerbahçe formasıyla 50 maça çıktı, 2 gol attı, 5 asist yaptı. 29 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.