Fenerbahçe’de bir ayrılık daha! Yıldız futbolcunun bileti kesildi! Yönetim temsilcisiyle masaya oturacak!

Fenerbahçe, milli futbolcu Samet Akaydın ile yollarını ayırma kararı aldı. Yönetim futbolcunun temsilcisiyle bir araya gelecek. Futbolcuyu eski kulübü Adana Demirspor’un yanı sıra Süper Lig’in yeni takımları Pendikspor ve Çaykur Rizespor takımları transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe’de bir ayrılık daha! Yıldız futbolcunun bileti kesildi! Yönetim temsilcisiyle masaya oturacak!

Kadro yapılanması kapsamında yaz transfer döneminde Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfan Can Eğribayat, Umut Nayir, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Rodrigo Becao, Bartuğ Elmaz, Mert Müldür, Fred, Omar Fayed, Cengiz Ünder ve Dominik Livakovic’i kadrosuna katan Fenerbahçe’de gidecek futbolculara her gün bir yenisi ekleniyor.

Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Mergim Berisha, Enner Valencia, Dimitrios Pelkas, Ally Samatta, Ertuğrul Çetin, Çağtay Kurukalıp, Joao Pedro, Willian Arao, Gustavo Henrique, Tiago Çukur, Yusuf Kocatürk, Erkan Arda Çağdaş, Melih Bostan, Yiğit Efe Demir, Emir Ortakaya ve Altay Bayındır’ın ayrıldığı Fenerbahçe’de bir ayrılık daha yaşanacak.

Fenerbahçe’de bir ayrılık daha! Yıldız futbolcunun bileti kesildi! Yönetim temsilcisiyle masaya oturacak! - Resim : 1

YOLLARI AYIRMA KARARI ALINDI

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe, milli futbolcu Samet Akaydın ile yolları ayırma kararı aldı. Oyuncunun temsilcisiyle bu akşam bir araya gelinecek.

SÜPER LİG'DEN TAKIMLAR İSTİYOR

Futbolcuyu eski kulübü Adana Demirspor’un yanı sıra Süper Lig’in yeni takımları Pendikspor ve Çaykur Rizespor takımları transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe’de bir ayrılık daha! Yıldız futbolcunun bileti kesildi! Yönetim temsilcisiyle masaya oturacak! - Resim : 2

 SAMET AKAYDIN'IN FENERBAHÇE KARİYERİ

Transfermarkt’a göre değeri 4.2 milyon euro olarak gösterilen Samet Akaydın, geçen sezonun devre arasında 3.7 milyon euro bedelle Adana Demirspor’dan transfer edilmişti. 

Sarı-lacivertlilerin Konferans Ligi’nde oynayacağı grup maçlarının kadrosuna alınmayan Samet Akaydın, sadece Maribor ile oynanan Konferans Ligi 3.Ön Eleme Turu rövanş maçında 45 dakika forma giydi. 29 yaşındaki Samet Akaydın, Fenerbahçe formasıyla 25 maça çıkarken gol ve asist katkısı yapamadı.