Fenerbahçe'de "çöp" denilen futbolcuya dev kulüp talip oldu. 6 milyon euroya gelmişti, 15 milyon euroya transfer olacak

Fenerbahçe'de Jesus döneminde kadroya alınan ancak sonraki süreçte Jesus'un "Beklediğim gibi çıkmadı" diyerek taraftarın önüne attığı Jayden Oosterwolde, İsmail Kartal döneminde yıldızını parlattı. 6 milyon euro bedelle Parma'dan transfer edilen yıldız futbolcu için dev bir kulübün temsilcileri Kadıköy'e kadar geldi.

Fenerbahçe'de "çöp" denilen futbolcuya dev kulüp talip oldu. 6 milyon euroya gelmişti, 15 milyon euroya transfer olacak

Süper Lig'de ve Avrupa'da bu sezon çıktığı 15 maçın hepsini kazanarak uzun süre unutulmayacak bir seriye imza atan Fenerbahçe'de futbolcular da parlamaya devam ediyor. Sarı lacivertlilerde son Başakşehir maçında gösterdiği performansla yıldızlaşan bir isim hakkındaki iddia da spor kamuoyuna bomba gibi düştü. 

JESUS, TARAFTARIN ÖNÜNE ATMIŞTI 

Fenerbahçe'de Jesus döneminde kadroya alınan ancak sonraki süreçte Jesus'un "Beklediğim gibi çıkmadı" diyerek taraftarın önüne attığı Jayden Oosterwolde, İsmail Kartal döneminde yıldızını parlattı. 6 milyon euro bedelle Parma'dan transfer edilen yıldız futbolcu için Portekiz devi Benfica'nın temsilcileri Kadıköy'e kadar geldi.  

Fenerbahçe'de "çöp" denilen futbolcuya dev kulüp talip oldu. 6 milyon euroya gelmişti, 15 milyon euroya transfer olacak - Resim : 1

10 İLA 15 MİLYON EURO ARASINDA BİR RAKAM KONUŞULUYOR

Ali Koç yönetiminin Oosterwolde için talep ettiği rakamın da belli olduğu iddia edildi. Sarı lacivertli yönetim, genç futbolcuyu 10 ila 15 milyon euro arasında bir bedelle satacak. Daha aşağısı bir rakamın kabul edilmesine zor gözüyle bakılıyor.