Fenerbahçe’de dikkat çeken istatistik! 24 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu derbinin ağabeyi olacak

Trendyol Süper Lig’in 15.haftasında oynanacak olan Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi öncesi sarı-lacivertli takımda en çok Beşiktaş maçına çıkan isim Ferdi Kadıoğlu oldu. Bu konuda takımın en deneyimli ismi olan Ferdi, 1 derbi zaferi, 3 beraberlik ve mağlubiyet yaşadı.

Fenerbahçe’de dikkat çeken istatistik! 24 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu derbinin ağabeyi olacak

Trendyol Süper Lig’in 15.haftası kritik bir derbi müsabakasına sahne olacak. Beşiktaş, 9 Aralık Cumartesi günü derbi müsabakasında Fenerbahçe’yi Tüpraş Stadyumu’nda ağırlayacak, zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak. İki takım maç için hazırlıklarına devam ediyor.

Fenerbahçe’de dikkat çeken istatistik! 24 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu derbinin ağabeyi olacak - Resim : 1

FENERBAHÇE'NİN EN DENEYİMLİSİ OLACAK

 Bu maç öncesi sarı-lacivertlilerin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, siyah-beyazlılara karşı derbilerde takımın en deneyimli futbolcusu olarak ön plana çıkıyor. 2018 yılında Fenerbahçe’ye transfer olan milli futbolcu, bugüne kadar tamamı Süper Lig olmak üzere 7 kez Beşiktaş müsabakasında görev aldı.

Fenerbahçe’de dikkat çeken istatistik! 24 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu derbinin ağabeyi olacak - Resim : 2

FERDİ'NİN DERBİ KARNESİ

Ferdi Kadıoğlu’nun oynadığı Beşiktaş derbilerinde Fenerbahçe, sahadan 1 kez galip ayrılırken, 3'er defa da beraberlik ve mağlubiyet yaşadı.

24 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise 13’ü Süper Lig, 7’si Avrupa Konferans Ligi olmak üzere 20 müsabakada görev aldı ve 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.