Fenerbahçe’de istenmeyen adamdı! Yeni takımında değere bindi! 100 milyon euroluk futbolcu oldu!

Fenerbahçe’nin sezon başında bonservisiyle Real Valladolid’e sattığı Gustavo Henrique, ülkesinin takımlarından Corinthians'a bedelsiz transfer oldu. Futbolcunun serbest kalma bedeli ise 100 milyon euro olarak belirlendi.

Fenerbahçe’de istenmeyen adamdı! Yeni takımında değere bindi! 100 milyon euroluk futbolcu oldu!

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe, Jorge Jesus döneminde Brezilyalı stoper Gustavo Henrique’yi kiralık olarak kadrosuna katmış, daha sonra ise sözleşmesinde yer alan zorunlu satın alma opsiyonu nedeniyle futbolcuyu 1.4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etmişti. Sezon başında Fenerbahçe’nin İspanya 2.Lig ekibi Real Valladolid’e sattığı futbolcu ülkesine geri döndü.

Fenerbahçe’de istenmeyen adamdı! Yeni takımında değere bindi! 100 milyon euroluk futbolcu oldu! - Resim : 1

SERBEST KALMA BEDELİ 100 MİLYON EURO

30 yaşındaki futbolcu Corinthians'a bedelsiz transfer oldu. Corinthians, Gustavo Henrique'nin serbest kalma bedelini 100 milyon euro olarak belirlerken oyuncuyla 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.Fenerbahçe’deki performansı sürekli eleştirilen futbolcunun satın alma opsiyonunun 100 milyon euro olması ise şaşkınlık yarattı.

Fenerbahçe’de istenmeyen adamdı! Yeni takımında değere bindi! 100 milyon euroluk futbolcu oldu! - Resim : 2

FENERBAHÇE'DEKİ PERFORMANSI ELEŞTİRİLMİŞTİ

Fenerbahçe formasını 23 maçta giyen Henrique 3 gol attı, 2 asist yaptı. Futbolcu gösterdiği performansla beklentilerin altında kalmıştı.