Fenerbahçe’de sürpriz ayrılık! Yıldız futbolcunun bileti kesildi! Gelecek transfer teklifleri değerlendirilecek!

Fenerbahçe yönetimi, Emre Mor için gelecek transfer tekliflerini değerlendirme kararı aldı. Futbolcunun temsilcisi görüşmeler için İstanbul’a davet edildi.

Fenerbahçe’de sürpriz ayrılık! Yıldız futbolcunun bileti kesildi! Gelecek transfer teklifleri değerlendirilecek!

Trendyol Süper Lig lideri Fenerbahçe’de kadro yapılanması sürüyor. Bu kapsamda takıma geleceklerin yanı sıra gidecek isimler için de yoğun bir çalışma yürütülüyor. Yönetim takıma katkı sağlayamayan futbolcuları gönderme kararı alırken çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe’de sürpriz ayrılık! Yıldız futbolcunun bileti kesildi! Gelecek transfer teklifleri değerlendirilecek! - Resim : 1

TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe yönetimi Emre Mor için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Oyuncunun temsilcisi İstanbul’a davet edildi.

Fenerbahçe’de sürpriz ayrılık! Yıldız futbolcunun bileti kesildi! Gelecek transfer teklifleri değerlendirilecek! - Resim : 2

EMRE MOR'UN FENERBAHÇE KARİYERİ

Fenerbahçe’nin 2022 yılında Fatih Karagümrük takımından 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Emre Mor, bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle istediği forma şansını yakalayamadı. Bu sezon sadece 4 maçta 40 dakika süre alan 26 yaşındaki futbolcuyla Süper Lig’den MKE Ankaragücü ve Adana Demirspor ilgileniyor.

Fenerbahçe formasını 45 maçta giyen Emre Mor, 6 gol attı, 3 asist yaptı.