Fenerbahçe'de toplam değerleri 15 milyon euro. İki futbolcu Kasımpaşa maçında Fenerbahçe kariyerlerini bitirdi. İsmail Kartal çılgına döndü

Fenerbahçe, Kasımpaşa engelini de aşarak 16'da 16 yaptı. Sarı lacivertlilerde sonradan oyuna giren Batshuayi ve Zajc ise maç içerisinde yaptıkları hareketlerle adeta Fenerbahçe kariyerlerini kendi elleriyle bitirdiler. Bu iki oyuncunun mevcut piyasa değeri 15 milyon euro civarında.

Fenerbahçe'de toplam değerleri 15 milyon euro. İki futbolcu Kasımpaşa maçında Fenerbahçe kariyerlerini bitirdi. İsmail Kartal çılgına döndü

Süper Lig'in yenilgisiz lideri Fenerbahçe, 16'da 16 yaparak uzun süre kırılması güç bir rekora imza attı. İsmail Kartal'ın öğrencileri, deplasmanda İstanbul ekiplerinden Kasımpaşa'yı 2 golle geçmesini bildi. Sarı lacivertli futbolcular maç içerisinde birçok pozisyonu da cömertçe harcadı. 

SONRADAN OYUNA GİRDİLER, FENERBAHÇE KARİYERLERİNİ BİTİRDİLER

Fenerbahçe'de forvet olarak Dzeko'nun başlaması ve gol atmasından sonra taraftarlar yıldız oyuncuya övgü yağdırdı. Dzeko'nun arkasında yedek kalmak istemeyen Batshuayi ise sonradan oyuna girdi ancak yaptıklarıyla saç baş yoldurdu.

Fenerbahçe'de toplam değerleri 15 milyon euro. İki futbolcu Kasımpaşa maçında Fenerbahçe kariyerlerini bitirdi. İsmail Kartal çılgına döndü - Resim : 1

BOŞ POZİSYONDA ARKADAŞINA VERMEDİ 

Tecrübeli forvet oyuncusu önce yay üzerinde kazanılan frikik atışında topu umursamazca karşı tribüne gönderdi. Sonrasında ise kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda boş kaleye atabilecek Tadic'e topu vermedi. İsmail Kartal kenarda çılgına döndü. Kartal'ın geçtiğimiz sezonlarda güvendiği isimlerden olan Zajc da isteksiz oyunu ve kaçırdığı gollerle dikkat çekti. Bu iki futbolcunun piyasa değerinin 15 milyon euro olduğu biliniyor. 

Fenerbahçe'de toplam değerleri 15 milyon euro. İki futbolcu Kasımpaşa maçında Fenerbahçe kariyerlerini bitirdi. İsmail Kartal çılgına döndü - Resim : 2

TARAFTAR OYNAMALARINI İSTEMİYOR

Kasımpaşa maçında yaşananlardan sonra sosyal medyada bu iki futbolcuya tepki yağdıran Fenerbahçe taraftarı, ikisinin de devre arasında takımdan gönderilmesini ve bir daha maçlarda süre almamalarını istedi. 

GEÇEN MAÇ DA AYNISINI YAPTI 

Batshuayi geçtiğimiz Trnava maçında da topu kaybetme pahasına da olsa arkadaşı Kent'e pas atmamış ve taraftarlarının tepkisini çekmişti. Son yaptıklarıyla ise iyice hedef haline geldi.