Fenerbahçe'de transferin gözdesi Zaha hakkında flaş 10 milyon Euro detayı... Taraftarı çok üzecek bir gelişme yaşandı! Başka bahara kaldı

Süper Lig'de yeni sezona iddialı girmek isteyen Fenerbahçe, Inter'den Dzeko'yu renklerine bağladı. Sarı lacivertlilerde ikinci hedef taraftarın çok istediği bir isim olan Zaha. Ancak Zaha'nın 10 milyon euro'ya yakın imza parası ve yüksek maaş istediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin şu an için bu şartları karşılayamayacağı ve görüşmelerin tıkandığı konuşuluyor.

Fenerbahçe'de transferin gözdesi Zaha hakkında flaş 10 milyon Euro detayı... Taraftarı çok üzecek bir gelişme yaşandı! Başka bahara kaldı

Jesus'tan önce oynattığı futbolla taraftarın beğenisini kazanan İsmail Kartal'ı yeniden teknik direktörlüğe getiren Fenerbahçe'de teknik adamlık sorununun çözülmesinin ardından artık tüm gözler transfere çevrilmiş durumda. Dzeko'nun transfer edilmesinin ardından taraftarın çok istediği bir diğer oyuncu olan Zaha için görüşmelere başlandı fakat şu ana kadar istenilen aşamaya gelinemedi. 

BONSERVİSİ ELİNDE AMA İMZA PARASI İSTİYOR

Crystal Palace ile yollarının ayırmasının ardından serbest kalan Fildişi Sahilli futbolcu, kendisini isteyen takımlar ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu takımlar arasında Fenerbahçe de yer alıyor. Sarı lacivertlilerin Zaha için kesenin ağzını açtığı ancak futbolcunun 8 ila 10 milyon euro arasında imza parası talep ettiği kaydedildi. 

MAAŞI DA YÜKSEK TUTUYOR

Zaha'nın maaş konusunda da istediği rakamdan taviz vermemesi Fenerbahçe'nin masayı bir süreliğine terk etmesine neden oldu. Yıldız futbolcunun bir yandan Lazio ile de görüşmelerine devam ettiği ve Lazio ile anlaşmaya daha yakın olduğu Afrika basını tarafından yazıldı. 

Zaha hakkında yaşanan bu olumsuz gelişmelerin ardından "Transfer başka bahara kaldı" yorumları yapılmaya başlandı. Fenerbahçe yönetiminin taraftarın çok istediği bu futbolcu için yeni bir hamle yapıp yapmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.