Fenerbahçe'de uçağı bu sefer ne Koç, ne de Dzeko indirecek. İstanbul'a direkt Tadic indirecek. 63 milyon euro ödenen forvet telefon açıp takımı sordu

Transferin Galatasaray ile birlikte gözde kulübü Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde Batshuayi'nin olası ayrılığının ardından Jovic'in gündeme alınması bekleniyor. Uçağı ise bu sefer ne Ali Koç ne de Dzeko indirecek. Bir dönem 63 milyon euro bonservis ile transfer olan Jovic, Fenerbahçe'yi vatandaşı Tadic'e sordu.

Fenerbahçe'de uçağı bu sefer ne Koç, ne de Dzeko indirecek. İstanbul'a direkt Tadic indirecek. 63 milyon euro ödenen forvet telefon açıp takımı sordu

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray'la birlikte en iddialı takımlardan biri olan Fenerbahçe'de transfer söylentileri bir türlü bitmek bilmiyor. Kadrosunu dünyaca ünlü futbolcularla donatan Fenerbahçe, her an yeni transferler açıklayabilir. 

BATSHUAYİ'NİN AYRILIK İHTİMALİ VAR

Sarı lacivertlilerde ilk 11'de oynamak isteyen ancak Dzeko'nun başarılı performansının ardından sık sık yedek kalan Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılabileceği konuşuluyor. Sarı lacivertli yönetim de Batshuayi'nin ayrılma ihtimaline karşı B planını hazırladı. 

Fenerbahçe'de uçağı bu sefer ne Koç, ne de Dzeko indirecek. İstanbul'a direkt Tadic indirecek. 63 milyon euro ödenen forvet telefon açıp takımı sordu - Resim : 1

HEMEN JOVİC'E TEKLİF GÖTÜRÜLECEK

Sarı lacivertlilerde Batshuayi'nin takımdan ayrılması durumunda hemen Sırp golcü Luka Jovic'e teklif götürülecek. Jovic de transfer ihtimaline karşın Fenerbahçe'de forma giyen Tadic'i arayarak sarı lacivertli takımı sordu. Aldığı cevap ise "Kesinlikle gel" oldu. 

63 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ 

Jovic, 2019 yılında Alman ekibi E. Frankfurt'tan dünya devi Real Madrid'e 63 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olmuştu. Sırp yıldız, İspanyol devinde 53 maça çıktı.