Fenerbahçe'den 35'lik futbolcuya son demlerinde 3.8 milyon euro'luk piyango gibi maaş. İtalyan muhabir yazdı

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Juventus'tan ayrılan Kolombiyalı futbolcu Juan Cuadrado'yu kadrosuna katmak için yeniden hareket geçti. Sarı lacivertlilerin 35 yaşındaki futbolcuya 3.8 milyon euro'dan 2 yıllık sözleşme önerdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'den 35'lik futbolcuya son demlerinde 3.8 milyon euro'luk piyango gibi maaş. İtalyan muhabir yazdı

Transfer çalışmalarının en yoğun sürdüğü ekip olan Fenerbahçe'de yine hareketli saatler yaşanıyor. Orta alanda takviyeye ihtiyaç duyan Fenerbahçe, Kolombiyalı Juan Cuadrado'yu kadrosuna katmak için yeniden hareket geçti.

3.8 MİLYON EURO İDDİASI

İtalyan muhabir Nico Schira'nın haberine göre sarı lacivertli yönetimi, geçtiğimiz günlerde Juventus'tan resmen ayrılan Cuadrado'ya 2 yıllık olmak üzere 3.8 milyon euro maaşla transfer teklifi yaptı. 

Fenerbahçe'den 35'lik futbolcuya son demlerinde 3.8 milyon euro'luk piyango gibi maaş. İtalyan muhabir yazdı - Resim : 1

DİĞER İTALYAN GAZETECİ 3.5 MİLYON EURO DİYOR

Alfredo Pedulla'nın haberine göre ise sarı-lacivertlilerin, 2 yıllık sözleşme karşılığında Cuadrado'ya, bonuslar hariç senelik 3.5 milyon Euro teklif ettiği ifade edildi. Kolombiyalı yıldızın, Fenerbahçe'den düşünmek için süre istediği belirtildi.