Fenerbahçe'den Galatasaray'a çağrı: "Elinizde her ne varsa açıklamanızı bekliyoruz"

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Galatasaray yönetici Erden Timur'un geçmişte yaptığı açıklamaları atıfta bulunularak, "Elinizde her ne varsa açıklamanızı bekliyoruz" denildi.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a çağrı: "Elinizde her ne varsa açıklamanızı bekliyoruz"

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2022-23 SEZONU GÜNCELLEMESİ, VERSİYON 2: "Tehditler Devreye Alındı!"

Yalan: Fenerbahçe'nin canlı yayında tartışma talebi doğru değil. Biz gerilimi artırmak istemiyoruz.

Gerçek: “2 Nisan 2023: Lig bitince elimizdeki her şeyi açıklayacağız, vahim durumlar var. Şu an yapmamızın sebebi ligin gerginliğini arttırmamak.”

Elinizde her ne varsa açıklamanızı bekliyoruz!"

GALATASARAY'DAN CEVAP

Fenerbahçe'nin açıklamasının hemen ardından Galatasaray'dan 'Konsantrasyon' paylaşımı geldi.

ERDEN TİMUR NE DEDİ?

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, dün gazetecilerle yaptığı iftarda, Fenerbahçe'nin birlikte canlı yayına çıkma talebinin gerilimi artıracak bir hareket olacağını ifade ederek, "Bu doğru değil. Gerilimi artıracak bir hareket olur. Biz gerilimi artırmak istemiyoruz. Rakip takımlar açıklama yaparken biz kaç kez itidal çağrısında bulunduk. Bu üst üste hatalar başka takımlara yapılmış olsaydı ortalık nasıl yangın yerine çevrilirdi. Hala kendi lehine hata yapılan hatayla ilgili konuşan tek kulüp biziz. Belagatıma, herkesle baş edeceğime inanırım ama bu doğru değil. Bu Türk futboluna zarar verir" demişti.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a çağrı: "Elinizde her ne varsa açıklamanızı bekliyoruz" - Resim : 1

Erden Timur, 2 Nisan günü yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

"Bu sene önemli bir mücadele var. Biz de geçtiğimiz sene 13’cülükten buraya geldik. Bu sene şampiyonluğu göğüslemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu konuşmalar olduğunda ligimiz etkileniyor. Bittiği zaman her şeyi, yayıncı kuruluş, MHK, federasyon… Her şeyin konusu gelecek. Maalesef çok vahim durumlar var. Bu vahim durumları bittikten sonra sonuç ne olursa olsun açıklayacağız. Hepinize teşekkür ediyorum, saygılar."