Fenerbahçe'nin 11,5 milyon euro bonservisli yıldızı İrfan Can Kahveci'nin nasıl dirildiği belli oldu. Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko devreye girmiş

Fenerbahçe'de performansıyla göz dolduran ve sezon sonuna kadar bonservis değerinin yeniden 11,5 milyon euroya çıkması beklenen İrfan Can Kahveci'nin yükselişinde Edin Dzeko'nun da pay oynadığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin 11,5 milyon euro bonservisli yıldızı İrfan Can Kahveci'nin nasıl dirildiği belli oldu. Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko devreye girmiş

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'de bir kaç futbolcu hariç takım duygusunun en yüksek seviyede olması, taraftarların takdirini kazanıyor. 

Takım olarak çok iyi giden sarı lacivertlilerde, bazı bireysel performanslardaki ciddi artış da futbolseverlerin gözünden kaçmıyor. O isimlerden biri de bu sezonun en iyileri arasında yer alan İrfan Can Kahveci. 

Hem attığı goller, hem de attırdığı golerle göz dolduran milli yıldızın bu yükselişinde takım kaptanı Dzeko'nun da payı olduğu ortaya çıktı.

"İLK GELDİĞİMDE HAYALET GİBİYDİ" 

Tivibu Spor'dan Elvir Baljić'e konuşan Dzeko'nun sezon başında İrfan Can ile yaptığı konuşmadan detaylar ortaya çıktı. Dzeko'nun İrfan Can hakkında şunları söylediği ileri sürüldü: 

"İlk geldiğimde İrfan Can Kahveci hayalet gibiydi, motivasyonu sıfırdı! Tadic ve ben onunla çok konuştuk, çok moral verdik. Şu anda İrfan Can bize müthiş bir katkı sağlıyor. İşte futbol böyledir, geçen sezon ıslıklanan oyuncu takımın yıldızlarından biri olabilir!"

DEĞERİNİ KAT VE KAT ARTIRMASI BEKLENİYOR

En yüksek piyasa bedeline Fenerbahçe'de ulaşan İrfan Can Kahveci'nin bu bonservisi sezon sonunda yeniden 11,5 milyon euro bandına çıkarmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.