Fenerbahçe'nin 12.881.596,36 sterlin önerdiği yıldız futbolcu kararını verdi. Rotasının Türkiye olup olmayacağı artık kesin

Fenerbahçe'nin 15 milyon euro, yaklaşık 12.881.596,36 sterlin teklif yaptığı Zaha kararını verdi. Futbolcu için West Ham United devreye girdi. Devreye girmesi muhtemel takımlar ise PSG ve Atletico Madrid. Bu iki takımdan birinden teklif gelmesi durumunda Zaha 'evet' diyecek. Rotası Türkiye olmayacak.

Fenerbahçe'nin 12.881.596,36 sterlin önerdiği yıldız futbolcu kararını verdi. Rotasının Türkiye olup olmayacağı artık kesin

Fenerbahçeli taraftarların günlerden bu yana rüyalarına giren Wilfried Zaha kararını verdi. Suudi Arabistan ve Türkiye'ye gelmek istemeyen yıldız futbolcu ya İngiltere'de kalacak ya da İspanya ve Fransa'dan gelen bir teklifi kabul edecek. İngiliz basını Zaha'nın kararına ilişkin detayları yazdı. 

Daily Mirror'ın haberine göre West Ham, Wilfried Zaha'yı sözleşmesinin sona ermesinin ve Declan Rice'ın Arsenal'e transfer olmasının ardından en büyük transfer hedefi olarak belirledi. Zaha için öncelik Şampiyonlar Ligi'nde oynamak.  

Fenerbahçe'nin 12.881.596,36 sterlin önerdiği yıldız futbolcu kararını verdi. Rotasının Türkiye olup olmayacağı artık kesin - Resim : 1

İKİ DEVDEN BİRİ DEVREYE GİRERSE HEMEN KABUL EDECEK

PSG veya Atletico Madrid, kanat oyuncusuna bir sözleşme teklif etme konusunda ilgilerini bir adım ileri götürürse, kesinlikle kabul edecek. West Ham'ı tercih etmez. 

EN KÖTÜ İHTİMAL YİNE KULÜBÜNDE KALACAK 

Ayrıca Crystal Palace'ın haftalık 200 bin sterlin'den 4 yıllık sözleşme teklifi hazır. Zaha hiç bir teklifi beğenmezse bunu kabul edecek. Çünkü Zaha, Crystal Palace'de bir efsane olarak kalmak istiyor.