Fenerbahçe'nin 15 milyon euroya aldığı yıldız futbolcu tek maçta değerini 20 milyon euro yaptı. Neler yapıyor neler

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan İstanbulspor- Fenerbahçe maçında Cengiz Ünder şov yaşanıyor. Siftahı müthiş bir golle yapan yıldız futbolcu, ardından attığı 3. gol ile de taraftarına harika bir vuruş izletti. 15 milyon euroya satın alınan Cengiz, tek maçta değerini 20 milyon euro yaptı bile.

Fenerbahçe'nin 15 milyon euroya aldığı yıldız futbolcu tek maçta değerini 20 milyon euro yaptı. Neler yapıyor neler

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder sevinci yaşanıyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan İstanbulspor- Fenerbahçe maçında Cengiz Ünder şov yaşanıyor. Siftahı müthiş bir golle yapan yıldız futbolcu, daha sonrasında ceza sahasına yakın bir yerde kaybettiği top ile rakip takımın skoru eşitlemesine neden oldu. 

Ancak pes etmeyen Cengiz, golden sadece dakikalar sonra rakip ceza sahasında yaptığı baskı ile takımını yeniden öne geçirmeyi başardı.

3'NCÜ GOLÜ DE HARİKA ATTI

Cengiz 3. gol ile de taraftarına harika bir vuruş izletti. 15 milyon euroya satın alınan Cengiz, tek maçta değerini 20 milyon euro yaptı bile. 

ELEŞTİRİLERE YANIT

Cengiz Ünder oynadığı futbolla kendi taraftarlarını sevindirirken, aynı zamanda kendisine büyük eleştiriler yönelten rakip takım taraftarlarına da yanıt vermiş oldu. 

İşte 3. gol anları: 

Fenerbahçe'nin 15 milyon euroya aldığı yıldız futbolcu tek maçta değerini 20 milyon euro yaptı. Neler yapıyor neler - Resim : 1

Fenerbahçe'nin 15 milyon euroya aldığı yıldız futbolcu tek maçta değerini 20 milyon euro yaptı. Neler yapıyor neler - Resim : 2

Fenerbahçe'nin 15 milyon euroya aldığı yıldız futbolcu tek maçta değerini 20 milyon euro yaptı. Neler yapıyor neler - Resim : 3

Not: Fotoğraflar yayıncı kuruluş beINSports'tan alınmıştır.