Fenerbahçe'nin çılgın transfer hamlesi resmiyete dökülüyor. Galatasaray'ın da gündemindeydi. 35 milyon euro'luk futbolcunun son oluru soruldu

Michy Batshuayi ve Crespo'yu iyi bir bonservis bedeli ile takımdan göndermeye hazırlanan Fenerbahçe, buradan elde edilen gelirle dünyaca ünlü bir 6 numara satın alacak. Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın da gündeminde olan Thomas Partey için fiyat sorduğu ileri sürüldü. Partey'in şu anki piyasa değeri 35 milyon euro.

Fenerbahçe'nin çılgın transfer hamlesi resmiyete dökülüyor. Galatasaray'ın da gündemindeydi. 35 milyon euro'luk futbolcunun son oluru soruldu

Süper Lig'de yaz transfer sezonu 15 Eylül'de noktalanıyor. Transfer sezonu bitmeden önce takımlar da eksiklerini kapatmak adına hızla çalışmalara devam ediyor. Takımını dünya yıldızlarıyla dolduran Fenerbahçe'de ise daha da hareketli günler yaşanıyor. 

Sarı lacivertlilerde Michy Batshuayi ve Crespo'nun önümüzdeki günlerde takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Crespo'nun takımdan ayrılmasının ardından ise kulübün kasasına en az 10 milyon euro gireceği tahmin ediliyor. Fenerbahçe buradan elde edeceği gelirin tamamını ise dünyaca ünlü bir 6 numara için harcamaya sıcak bakıyor. 

Fenerbahçe'nin çılgın transfer hamlesi resmiyete dökülüyor. Galatasaray'ın da gündemindeydi. 35 milyon euro'luk futbolcunun son oluru soruldu - Resim : 1

PARTEY'İN DURUMUNU SORDULAR

Sarı lacivertli yöneticilerin Arsenal'in yıldız oyuncusu Partey'in son durumu için Arsenal ile temasa geçtiği haberi ise taraftarlarda büyük heyecan yarattı. Bilindiği üzere Partey'in adı, Süper Lig'in bir diğer devi Galatasaray ile de anılıyordu. 

ŞU ANKİ DEĞERİ 35 MİLYON EURO 

2020 yılında Atlético Madrid'den Arsenal'a transfer olan Partey için kulübüne 50 milyon euro bonservis bedeli ödenmişti. Partey'in şu anki piyasa değeri ise 35 milyon euro ancak Arsenal'le sıkı bir pazarlık yapacak takımın bu transferi 18 milyon euro gibi rakamlara da bitirebileceği konuşuluyor.