Fenerbahçe'nin eski yıldızı Enner Valencia çileden çıktı! Önce takım arkadaşıyla tartıştı sonra futbol direktörüne saldırdı

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra Brezilya'nın Internacional kulübüyle anlaşma sağlayan Ekvadorlu yıldız Enner Valencia, tepkilerin odağında. Ligde 5 maça çıkan ve gol orucunu bozamayan Valencia, son oynanan Corinthians maçında çileden çıktı. Maç sonu takım arkadaşı Adriano ile tartışan Valencia, daha sonra futbol direktörü Magrao ile kavga etti.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Enner Valencia çileden çıktı! Önce takım arkadaşıyla tartıştı sonra futbol direktörüne saldırdı

Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya ekibi Internacional'a transfer olan Enner Valencia, ülkede gündem olmaya devam ediyor. Burada aradığını bulamayan Valencia, son çıktığı maçta olay yarattı. Maç sonu takım arkadaşı Adriano ile tartışan Valencia sonrasında futbol direktörüyle birbirine girdi.

Fenerbahçe'de geçirdiği müthiş sezonun ardından Dünya Kupası'ndaki performansıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ekvadorlu yıldız Enner Valencia, Sarı-Lacivertliler'e veda ederek Brezilya ekibi Internacional'ın yolunu tutmuştu.

Şu ana kadar yeni takımıyla ligde 5 maça çıkan 33 yaşındaki yıldız gol suskunluğunu henüz bozamazken, ilk 5 maçın beklentilerin altında kalmıştı.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Enner Valencia çileden çıktı! Önce takım arkadaşıyla tartıştı sonra futbol direktörüne saldırdı - Resim : 1

TARAFTAR TEPKİLİ

Brezilya temsilcisinde ilk 4 maçta toplam 307 dakikada süre alan Valencia, rakip kaleye sadece 4 şut yollayabildi. Internacional taraftarları, yıldız futbolcuyu şimdiden eleştirmeye başladı.

ÖNCE ADRIANO İLE TARTIŞTI

Ligde Corinthians maçının sonunda Valencia saha kenarında takımın yıldızlarından Luiz Adriano ile tartıştı. Maç sonu kendisini tebrik için giden takım arkadaşı Adriano'ya bir şeyler söyleyen Valencia tartışmayı alevlendirdi. Daha sonrasında Valencia'nın yanına giden Adriano'yu kendi takım arkadaşları sakinleştirdi.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Enner Valencia çileden çıktı! Önce takım arkadaşıyla tartıştı sonra futbol direktörüne saldırdı - Resim : 2

FUTBOL DİREKTÖRÜ İLE BİRBİRİNE GİRDİ

Adriano ile tartışmanın yatıştırılmasının ardından tünelin yolunu tutan Valencia bu sırada kendisine bir şeyler söyleyen Internacional futbol direktörü Magrao için geri döndü. Ekvadorlu yıldız üzerine yürüdüğü Magrao'yu elleriyle itti. Takımın diğer personelleri araya girerek olayın büyümesini engelledi. Oldukça sinirli olan Valencia tartışmayı sürdürdü.