Fenerbahçe'nin gol kralına Brezilya kancası! Elleri tetikte bekliyorlar: Şartlar elverişli olursa hamle yapacaklar!

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia'nın durumu hakkında açıklama Internacional takımı yöneticilerinden William Thomas, "Oyuncunun sözleşmesi devam ediyor ve kulübü sözleşmesini yenilemeye çalışıyor. Görüşmelerin nasıl ilerlediğini zaman gösterecek" dedi.

Fenerbahçe'nin gol kralına Brezilya kancası! Elleri tetikte bekliyorlar: Şartlar elverişli olursa hamle yapacaklar!

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu golcüsü Enner Valencia, bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettirdi.

Sarı lacivertli formayı 33 maçta terleten ve 26 gol, 4 asistlik katkı sağlayan Valencia'nın takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor.

Kontratı sezon sonunda bitecek olan futbolcunun durumu hakkında menajeri Gonzalo Vargas açıklama yapmıştı. 

Fenerbahçe'nin gol kralına Brezilya kancası! Elleri tetikte bekliyorlar: Şartlar elverişli olursa hamle yapacaklar! - Resim : 2

MENAJER VARGASI: FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMEYE DEVAM EDİYORUZ

Vargas, "Brezilya'dan hiçbir kulüple sözleşme imzalamadık. Bu haberler doğru değil. Fenerbahçe ile görüşmeye devam ediyoruz" demişti.

VALENCAİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Enner Valencia da takımda kalmak istediğini belirterek, "Kulüple görüşmeye devam ediyoruz. Bir anlaşmaya varılmasını umuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'nin gol kralına Brezilya kancası! Elleri tetikte bekliyorlar: Şartlar elverişli olursa hamle yapacaklar! - Resim : 4

"INTERNACIONAL DOĞRU HAMLEYI YAPACAK"

Son olarak Valenci ile ilgilenenen Internacional takımı yöneticilerinden William Thomas konuştu. Fotomaç'ın haberine göre Thomas şunları söyledi:

"Valencia'nın Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor ve Avrupa'da iyi seviyede oynamaya devam ediyor. Şartlar elverişli olursa Internacional doğru hamleyi yapacaktır. Oyuncunun sözleşmesi devam ediyor ve kulübü sözleşmesini yenilemeye çalışıyor. Görüşmelerin nasıl ilerlediğini zaman gösterecek." 

Fenerbahçe'nin gol kralına Brezilya kancası! Elleri tetikte bekliyorlar: Şartlar elverişli olursa hamle yapacaklar! - Resim : 5