Fenerbahçe'nin istediği oyuncu için Villereal de devreye girdi. Kanarya 6 milyon euro önermişti, 8'i veren oyuncuyu alıp çıkacak

Fenerbahçe'nin ısrarla istediği oyuncular arasında yer alan kaleci Livakovic için Villarreal de devrede. Fenerbahçe'nin 6 milyon euro teklif ettiği oyuncu için Dinamo Zagreb 10 milyon euro ve üstü para istiyor. Ancak kulislerden gelen bilgiye göre 8 milyon Euro'yu veren taraf oyuncuyu alıp çıkacak.

Fenerbahçe'nin istediği oyuncu için Villereal de devreye girdi. Kanarya 6 milyon euro önermişti, 8'i veren oyuncuyu alıp çıkacak

Transferde işini şansa bırakmak istemeyen Fenerbahçe, bu sene geçtiğimiz senelerden farklı olarak kalitesini kanıtlamış oyunculara yöneldi. Sezona Dzeko transferiyle başlayan Fenerbahçe yine mevkisinde adını duyurmuş oyunculara gidiyor. 

LİVAKOVİC ISRARLA İSTENİYORDU

Geçtiğimiz sezon kalede büyük sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe, bu sene de aynı sorunları yaşamamak için kaleyi 3 güçlü isme emanet etmek istiyor. Bu isimlerden ikisinin Altay ve İrfancan olduğu biliniyor. Üçüncü isim için de Dinamo Zagreb'in Hırvat kalecisi Livakovic'te ısrar ediliyordu. Livakovic'i satın almak ise o kadar kolay değil. 

Fenerbahçe'nin istediği oyuncu için Villereal de devreye girdi. Kanarya 6 milyon euro önermişti, 8'i veren oyuncuyu alıp çıkacak - Resim : 1

KAPIYI 10'DAN AÇIYORLAR

Dinamo Zagrep yönetiminin kalecinin transferi için kapıyı 10 milyon euro'dan açtığı ve aşağısına bir türlü inmediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin 6 milyon euro değerindeki teklifi de reddedildi. Fenerbahçe'nin teklifinin reddedildiğini öğrenen Villareal ise yeniden devreye girdi. 

8'İ VEREN OYUNCUYU ALIP ÇIKACAK

Kulislerden gelen bilgiye göre Zagrep pazarlıkta ancak 8 milyon'a kadar iniyor. 8 milyon euro'yu ödemeyi kabul eden kulüp, oyuncuyu alacak. Bu kulübün Fenerbahçe mi yoksa Villareal mi olduğunu birlikte göreceğiz.