Fenerbahçe’nin İtalya’dan 20 milyon euro teklif yapılan yıldız futbolcusunun babası net konuştu. Takımda kalıp kalmayacağını söyledi

İtalyan Napoli ekibinin 20 milyon euro transfer teklifi yaptığı Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu, oğlunun transferi hakkında net konuştu. Kadıoğlu, "Transfer işine ben karışmıyorum. Fenerbahçe'de kalıyor" dedi.

Fenerbahçe’nin İtalya’dan 20 milyon euro teklif yapılan yıldız futbolcusunun babası net konuştu. Takımda kalıp kalmayacağını söyledi

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun parlayan isimleri arasında yer alan Ferdi Kadıoğlu'na Avrupa'dan çok sayıda teklif geldi. Avrupa'dan en iyi teklifi yapan takımın ise Napoli olduğu iddia edildi. Napoli'nin 23 yaşındaki futbolcu için 20 milyon euro değerinde bir parayı gözden çıkardığı iddia edildi. 

BABASI TRANSFERİ HAKKINDA NET KONUŞTU

Transfer iddialarının dolaştığı günlerde Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu'ndan oğlunun transferi hakkında net sözler geldi. 

Fenerbahçe’nin İtalya’dan 20 milyon euro teklif yapılan yıldız futbolcusunun babası net konuştu. Takımda kalıp kalmayacağını söyledi - Resim : 1

Beyaz TV'ye konuşan Baba Kadıoğlu, "Transfer işine ben karışmıyorum. Fenerbahçe'de kalıyor ve Şanlı Fenerbahçe taraftarına şampiyonluk kupası hediye etmeden de ayrılmayacak." ifadelerini kullandı. 

"FERDİ BİZİ HER ZAMAN ŞAŞIRTIYOR"

Ferdi'nin kaptanlık bandını takmasını da değerlendiren Feyzullah Kadıoğlu "İlk geldiğinde kaptanlık falan beklemiyorduk. Ferdi bizi her zaman şaşırtıyor" diye konuştu.