Fenerbahçe’nin yeni transferi Çağlar Söyüncü İstanbul’da! Ayağının tozuyla şampiyonluk mesajı verdi

Fenerbahçe’nin İspanyol ekibi Atletico Madrid’den transfer ettiği Çağlar Söyüncü, İstanbul’a geldi. Havalimanında kısa bir açıklama yapan Çağlar, “Transfer süreci ağır geçti, çok mutluyum. Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ederim. Ben üzerime düşeni yaptım. İnşallah bu seneyi şampiyonlukla bitiririz” dedi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Çağlar Söyüncü İstanbul’da! Ayağının tozuyla şampiyonluk mesajı verdi

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, İspanyol ekibi Atletico Madrid’den Çağlar Söyüncü’yü kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “2023-2024 sezonu ara transfer döneminde Futbol Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir.  Bu kapsamda milli oyuncu Çağlar Söyüncü kulübümüzle transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Çağlar Söyüncü İstanbul’da! Ayağının tozuyla şampiyonluk mesajı verdi - Resim : 1

“TRANSFER SÜRECİ AĞIR GEÇTİ”

Çağlar’ı taşıyan uçak gece saatlerinde Atatürk Havalimanı’a geldi. Ayağının tozuyla basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Çağlar, "Yarın gerekli açıklamaları yapacağız. Transfer süreci ağır geçti, çok mutluyum. Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ederim. Türk halkı yıllardır arkamdaydı. Ben üzerime düşeni yaptım." dedi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Çağlar Söyüncü İstanbul’da! Ayağının tozuyla şampiyonluk mesajı verdi - Resim : 2

ŞAMPİYONLUK MESAJI

Cengiz Ünder’in paylaşımı hakkında konuşan Çağlar, "Cengiz'in paylaşımını gördüm, bütün arkadaşlarla aram çok iyi. İnşallah bu seneyi şampiyonlukla bitiririz” dedi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Çağlar Söyüncü İstanbul’da! Ayağının tozuyla şampiyonluk mesajı verdi - Resim : 3

ÇAĞLAR'DAN FENERBAHÇE'YE GELMEK İÇİN BÜYÜK FEDAKARLIK

Ertan Süzgün’ün haberine göre Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe’ye gelmek için Atletico Madrid’den alacaklarının bir kısmını kiralama ücretine eklettirdi. Futbolcu bu hareketiyle şimdiden Fenerbahçeli taraftarların kalbini fethetti.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN KARİYERİ

Transfermarkt’a göre piyasa değeri en yüksek 45 milyon euroyu gören Çağlar Söyüncü, 2016 yılında 7.93 milyon euro karşılığında Altınordu takımından Freiburg’a transfer olmuştu. Çağlar buradaki performansından sonra 21.1 milyon euro bedelle İngiliz ekibi Leicester City'ye transfer olmuştu. Sözleşmesi geçen sezon sona eren Çağlar, sezon başında Atletico Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Güncel değeri 12 milyon euro olarak gösterilen ve şimdiye kadar bonservisi için 29.3 milyon euro ödenen 27 yaşındaki milli futbolcu, İspanyol ekibinde bu sezon 9 maçta 218 dakika süre aldı. Çağlar’ın İspanyol ekibiyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.