Fenerbahçe’nin yıldızı Tadic, İstanbul Boğazı’nda balık tuttu! O anlar sosyal medyayı salladı

Fenerbahçe’nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, İstanbul Boğazı’nda balık tuttu. Tadic’in balık yakaladığı anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Fenerbahçe’nin bu sezonki flaş transferlerinden biri olan Sırp yıldız Dusan Tadic, gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi oldu. Çıktığı 7 maçta 4 gol, 2 asistlik performans sergileyen Tadic, bu kez balık tuttuğu anlarla gündeme geldi.

Fenerbahçe’nin yıldızı Tadic, İstanbul Boğazı’nda balık tuttu! O anlar sosyal medyayı salladı - Resim : 1

GÖRÜNTÜLER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yıldız futbolcu İstanbul Boğazı’nda balık tuttu. Tadic’in eşinin paylaştığı görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Fenerbahçe’nin yıldızı Tadic, İstanbul Boğazı’nda balık tuttu! O anlar sosyal medyayı salladı - Resim : 2

İSMAİL KARTAL İLE BALIK TUTACAK

Öte yandan Dusan Tadic geçtiğimiz günlerde FB TV’ye verdiği röportajda, "Balık tutmayı seviyorum, oğlum zaten bayılıyor. Benim de hoşuma gidiyor, beni rahatlatıyor. Bu konuyu hocamızla konuştum. Kendisi de seviyormuş ve oğluyla gidiyormuş" demişti. Ayrıca Tadic, muhabirin "İsmail Kartal ile beraber balık tutmaya gider misin?" sorusuna ise "Muhtemelen evet" diye yanıt vermişti.

Fenerbahçe’nin yıldızı Tadic, İstanbul Boğazı’nda balık tuttu! O anlar sosyal medyayı salladı - Resim : 3

İsmail Kartal ise bu konuda "Tadic ile tartışıp, konuşuyoruz. Ben balıkçı bir ailenin çocuğu olduğumdan bahsettim, o da balığı çok sevdiğini, balık tutmaya gitmek istediğini söyledi. En yakın zamanda onun oğlu ile beraber oğlumu da alarak boğazda balık tutmaya götüreceğim” ifadelerini kullandı.