Fenerbahçe'ye 1 milyon euroluk forvet. Bizzat İsmail Kartal çağırdı. İsmini duyunca sinirden deliye döneceksiniz. Böyle iş mi olur

Fenerbahçe'de Umut Nayır'ın takımdan ayrılma durumu var. Yerine 1 milyon euro değerindeki oyuncuya imza attırılabilir. Bu oyuncuyu ise bizzat İsmail Kartal çağırdı. Ancak oyuncunun adını duyunca sinirden deliye döneceksiniz.

Fenerbahçe'ye 1 milyon euroluk forvet. Bizzat İsmail Kartal çağırdı. İsmini duyunca sinirden deliye döneceksiniz. Böyle iş mi olur

Fenerbahçe'de son transfer gelişmesi taraftarları şaşkına çevirdi. Sarı lacivertlilerde kalite sorunu nedeniyle sık sık eleştirilerin hedefi olan ve sarı lacivertli forma için istenilen isimler arasında yer almadığı ifade edilen futbolcu yeniden takıma dönebilir. 

ŞU ANDA DEĞERİ 1 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin 2021 yılında Darmstadt 98'den kadrosuna bedelsiz olarak kattığı Serdar Dursun, Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon çıktığı 26 maçta 4 gol 5 asist yapmıştı. Ancak Dursun, Fenerbahçe kalitesinde olmadığı gerekçesiyle sık sık eleştiriliyordu. 

Fenerbahçe'ye 1 milyon euroluk forvet. Bizzat İsmail Kartal çağırdı. İsmini duyunca sinirden deliye döneceksiniz. Böyle iş mi olur - Resim : 1

Bu sezon başında ise Karamgümrük'e gönderilen Serdar Dursun hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre şu anda değeri 1 milyon euro olan Dursun, yeniden Fenerbahçe'ye dönebilir. Hatta bu teklif bizzat İsmail Kartal tarafından yapıldı. 

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Ancak Fenerbahçe taraftarı, takıma daha kaliteli isimlerin katılmasını beklerken, İsmail Kartal'ın bu hamlesiyle sinirden deliye döndü. Taraftarlar, "böyle iş mi olur" diyerek transferin kesinlikle yapılmamasını istiyor. Ancak İsmail Kartal, Nayır'ın gitmesi durumunda Serdar Dursun'un gelmesine sıcak bakıyor.