Fenerbahçe'ye 12 milyon euroluk yıldızından harika haber şimdi geldi. İşte şimdi şampiyonluk meşalelerini yakın

Fenerbahçe'de Pendikspor maçında ağır bir sakatlık yaşamasının ardından formasından uzak kalan 12 milyon euro değerindeki futbolcuyla ilgili harika bir haber geldi. Antrenmanın ilk yarısında takımla birlikte çalıştı. İşte şimdi şampiyonluk meşalelerini yakın.

Fenerbahçe'ye 12 milyon euroluk yıldızından harika haber şimdi geldi. İşte şimdi şampiyonluk meşalelerini yakın

Fenerbahçe'de takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan ancak Pendikspor maçında talihsiz bir sakatlık yaşayan Becao, uzun zamandan bu yana formasından uzak. 

Olası bir sakatlığa karşı Bonucci'yi transfer eden Fenerbahçe'de Becao'dan gelen haber ise adeta taraftarı sevinçten havaya uçurdu. Çünkü 12 milyon euro değeri olan Brezilyalı yıldız, takım için çok önemli görülüyor. 

TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

İsmail Kartal'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan Becao'nun takımla çalışmaya başlaması, kısa süre içerisinde formasına kavuşacağı yorumlarının yapılmasına neden oldu. Becao'nun gelmesiyle birlikte taraftarlar artık iyice şampiyonluk meşalesini yakmaya yaklaştıklarını düşünüyor. 

Çünkü Fenerbahçe savunması, Becao'nun da gelmesiyle birlikte sadece Süper Lig'in değil Avrupa'nın da en iyi savunma hatlarından biri olacak.