Fenerbahçe'ye geldiğinde 20 milyon euro değeri vardı. Fener'de olmadı, 5.15 milyon euroya satıldı. Yeni takımında döktürüyor

Fenerbahçe'ye geldiğinde 20 milyon euro bonservis bedeli olan futbolcu, Fenerbahçe'de kötü oynamasının ardından 5.15 milyon euroya satıldı. Yeni takımında ise yıldızı yeniden parladı.

Fenerbahçe'ye geldiğinde 20 milyon euro değeri vardı. Fener'de olmadı, 5.15 milyon euroya satıldı. Yeni takımında döktürüyor

Fenerbahçe'de Ali Koç başkanlığında Arda Güler, Kim Min Jae, Szalai gibi doğru transfer politikalarından başarılı sonuçlar alındı. Ancak Rossi ve Berisha gibi projeler tutmadı. 

Fenerbahçe'de geçen sezon ise takımın adeta karın ağrılarından biri Rossi oldu. Jesus'un sürekli tercih ettiği Uruguaylı futbolcu, kaçırdığı gollerle taraftara saç baş yoldurdu. 

Fenerbahçe'ye geldiğinde 20 milyon euro değeri vardı. Fener'de olmadı, 5.15 milyon euroya satıldı. Yeni takımında döktürüyor - Resim : 1

Yeni sezonda ise yollar ayrılan ilk futbolculardan biri Rossi idi. Fenerbahçe'ye geldiğinde 20 milyon euro piyasa değeri olan Rossi, 5.15 milyon euro karşılığında Columbus'a satıldı. 

YENİ TAKIMINDA YILDIZLAŞTI

Fenerbahçe'de bir türlü istenileni veremeyen Rossi, yeni takımında ise adeta yıldızlaştı. 5 yaşındaki futbolcu son olarak kaydettiği gol ile dikkatleri üzerine çekti. Fenerbahçe taraftarları ise "Bizde mi oynamadın, Kadıöy'de niye yapmadın" gibi yorumlarda bulundu.