Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda 8,5 milyon euroluk müjde. İsmail Kartal duyunca gözleri parladı. Afrika'dan ilk uçakla Türkiye'de

Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda 8,5 milyon euro değerinde müthiş bir müjde geldi. Teknik adam İsmail Kartal'ın bile duyunca gözleri parladı. Takımın yıldızları arasında yer alan isim, Afrika'dan ilk uçakla Türkiye'ye dönebilir bu ihtimal var.

Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda 8,5 milyon euroluk müjde. İsmail Kartal duyunca gözleri parladı. Afrika'dan ilk uçakla Türkiye'de

Süper Lig'de şampiyonluğun en yakın adayları arasında Galatasaray'la birlikte yer alan Fenerbahçe, rakibine 2 puan fark atarak psikolojik puan üstünlüğünü az da olsa eline geçirdi. 

Sarı lacivertliler her hafta bu puan farkını daha da açarak ilerlemek istiyor. Bu nedenle teknik patron İsmail Kartal'ın artık oyuncu kaybına tahammülü yok. 

8,5 MİLYON EURO DEĞERİNDE MÜJDE

Ligdeki zorlu Gaziantep maçını da 1-0 ile kayıpsız geçmeyi başaran sarı lacivertli ekibe bir müjde de Afrika Kupası'nda olan oyuncusu Dijiku'dan geldi. 

Fildişi Sahili'nde yapılan Afrika Uluslar Kupası'nın B grubu maçında Gana ile Yeşil Burun Adaları Abidjan kentindeki Felix Houphouet-Boigny Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

DJİKU GOL ATTI AMA TAKIMINA YETMEDİ

Yeşil Burun adaları maçın 17. dakikasında Jamiro Monteiro ile öne geçti. Gana, Fenerbahçeli Djiku'nun 56. dakikadaki golüyle eşitliği sağladı.

ESKİ FENERBAHÇELİ SON DAKİKADA ATTI

Yeşil Burun Adaları'nda Fatih Karagümrük'te oynayan Ryan Mendes, 68. yerini Ankaragücü'nde forma giyen eski Fenerbahçeli Garry Rodrigues'e bıraktı.

Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda 8,5 milyon euroluk müjde. İsmail Kartal duyunca gözleri parladı. Afrika'dan ilk uçakla Türkiye'de - Resim : 1

Maçın 1-1 biteceği sanılırken, 90+2'de sahneye çıkan Garry Rodrigues yakaladığı fırsatı kaçırmadı ve topu filelere yolladı.

ERKEN DÖNME İHTİMALİ VAR

Gana'nın yenilmesinin ardından elenme ihtimali de doğdu. Bu nedenle Djiku beklenen tarihten de erken bir tarihte takıma katılabilir. Bu da İsmail Kartal'ın gözlerinin adeta parlamasına neden oldu.