Fenerbahçe'ye transferde soğuk duş. Kimse ne olduğunu anlamadı. 10 milyon euro'luk iki yıldızın piyasa değeri düştü

Fenerbahçe'ye transferde bir soğuk duş geldi. Sarı lacivertlilerde performansı beğenilen isimler arasında yer alan Michy Batshuayi ve Ryan Kent'in transfermarket'teki piyasa değeri düşürüldü. Kimse nedenini anlayamadı.

Fenerbahçe'ye transferde soğuk duş. Kimse ne olduğunu anlamadı. 10 milyon euro'luk iki yıldızın piyasa değeri düştü

Süper Lig'in yenilgisiz lideri Fenerbahçe, yoluna hem ligde hem de Avrupa'da emin adımlarla devam ediyor. Sarı lacivertlilerde şu ana kadar birkaç futbolcu hariç neredeyse hepsinin performansı taraftarı tatmin ediyor. 

Fenerbahçe'ye transferde soğuk duş. Kimse ne olduğunu anlamadı. 10 milyon euro'luk iki yıldızın piyasa değeri düştü - Resim : 1

SEZON BAŞINDA GİDECEĞİ KONUŞULUYORDU

Fenerbahçe'de sezon başında takımdan ayrılacağı konuşulan isimler arasında yer ancak daha sonra Morelos transferinden vazgeçilmesiyle birlikte takımda kalan Batshuayi, İsmail Kartal'ın görev verdiği maçlarda iyi bir performans gösterdi.

Aynı şekilde Kartal'dan önce kadroya katılması tartışma yaratan Kent de performansıyla teknik heyeti memnun etti. 

Fenerbahçe'ye transferde soğuk duş. Kimse ne olduğunu anlamadı. 10 milyon euro'luk iki yıldızın piyasa değeri düştü - Resim : 2

DEĞERLERİ DÜŞÜRÜLDÜ

Ancak transfermarket'te bu iki futbolcu hakkında şok bir gelişme yaşandı. Transfermarket, iki futbolcunun da değerinde düşüklüğe gitti. Değeri 10 milyon euro olduğu ifade edilen Kent, 9 milyon euro'dan 8 milyon euro'ya düşerken, Batshuayi de 10 milyon euro'dan 9 milyon euro'ya düştü. Bunda futbolcuların sık sık yedek kalmasının payı olabileceği değerlendiriliyor.