Ferhat Şaşkın: Pandemi sonrası e-ticaretteki büyüme hız kesmeden devam edecektir

Aurosat Music CEO’su Ferhat Şaşkın, pandemi sonrası ve pandemi döneminde e-ticaretteki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ferhat Şaşkın: Pandemi sonrası e-ticaretteki büyüme hız kesmeden devam edecektir

İş insanı Şaşkın’ın açıklamaları şöyle:
Dünya genelinde e ticaretten yararlanan insan miktarının pandemi sebebiyle bir hayli artış gösterdiğini vurguladı. Bunun sebeplerini insanların sokağa çıkma yasaklarında ki ihtiyaçlarını online bir şekilde karşılamak zorunda olmasından kaynaklandığını düşünmekte.
İnsanların büyük bir kısmı daha önce online alışverişe karşı önyargılı iken pandemi dolayısıyla bu önyargılarını kırdılar. İnsanların online platformların da güvenli olabileceğine ikna olduğunu ve bu şekilde market alışverişi gibi günlük ihtiyaçlarını gönül rahatlığı ile e ticaret üzerinden karşılayabileceklerini fark ettiklerini söyledi.
İlginin arttığı e ticaret sektörüne dahil olmak isteyenler çoğaldığını ve bununla beraber müşteri memnuniyetini önceleyen firmalar bu pazarda yer edinebildiğini de ekledi.
Şaşkın, insanların teknoloji çağını yakalamasında pandeminin azımsanamaz bir rolü olduğunu açıkça belirtti. Bu konuda çekincesi olan insanların sayısının da bir hayli azaldığını söyledi.

Ferhat Şaşkın Kimdir?
01.01.2000 yılında Şanlıurfa'da dünyaya gelen Ferhat Şaşkın, global alanda faaliyet gösteren genç girişimci ve iş insanıdır.