7 yıldız futbolcu için transfer açıklaması

FIFA Menajeri Necdet Ergezen, transferin gözdeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte o yıldız isimler...

7 yıldız futbolcu için transfer açıklaması

FIFA Menajeri Necdet Ergezen, transferin gözdeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte o yıldız isimler...

Şampiyon Trabzonspor'un 10 numaralı formasını giyen yıldız isim Abdülkadir Ömür hakkında konuşan Ergezen, "Abdülkadir Ömür 18 yaşından beri Avrupa takımları tarafından takip ediliyor. Fransa'dan İspanya'dan Almanya'dan ilgi var. 2 yıldır yurt dışıyla ilgili sıcağız. Abdülkadir de yurt dışında kariyerine devam etmek istiyor. %100 hedef yurt dışı." açıklamasında bulundu.7 yıldız futbolcu için transfer açıklaması - Resim : 1Beşiktaş altyapısında yetişip milli takıma kadar yükselen Rıdvan Yılmaz hakkında konuşan Ergezen, "Rıdvan Yılmaz 5 yıllık imzalıyor. 1-2 ufak detay kaldı, onlar tamamlandığı an gidecek. 1 yıldan fazla süredir takip ediyorlardı. Nisan ayında temasa geçtiler. Umarım hafta sonuna kadar netleşir." dedi.

7 yıldız futbolcu için transfer açıklaması - Resim : 2Milli takımı bırakıp Lille'den ayrılan tecrübeli futbolcu için "Burak Yılmaz, Türkiye'ye dönmeyecek. Burak Yılmaz şu an ABD'de tatilde. Kendi planlamamızda 10 Temmuz'a kadar bekleme kararı aldık. Hareket etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

7 yıldız futbolcu için transfer açıklaması - Resim : 3FIFA Menajeri Necdet Ergezen'in, transferin gözde isimleri hakkında Akşam TV'de yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Ahmetcan Kaplan ile Almanya'dan ilgilenen kulüpler var. Rusya'dan bir ilgi oldu. Resmi 1 teklif var."

"Erce Kardeşler Trabzonspor'dan ayrılacak. Önümüzdeki hafta falan ortaya çıkabilir. Uğurcan'ın satılmaması etkili değil, Erce'nin ayrılmak istemesinde."

"Yeni bir dönem açıldı, Fenerbahçe'de. Burak Kapacak yeni hocayla farklı bir boyuta geçecek, bilemiyoruz. F.Bahçe'nin oyuncusu 5 yıllık kontratı var."

"Yunus Akgün Galatasaray'ın oyuncusu. 2 yıl daha kontratı var. Resmi teklif boyutunda bir şey olursa oturup değerlendirilecektir. Oturup konuşalım diyen yok."