İslam Memiş'ten bomba dolar yorumu! Bunu yapan çok kazanır

Piyasalarda yaşanan hareketliliğin ardından yatırımcı dolar kurundaki son durumu araştırıyor. Finans Analisti İslam Memiş, tv100 canlı yayınında yaptığı açıklamada dolar ve altın fiyatlarının geleceği seviyelere ilişkin tahminlerini açıkladı. İşte bilinmesi gerekenler...

Finans Analisti İslam Memiş, piyasalarda yaşanan hareketliliğin ardından tv100 canlı yayınında yaptığı açıklamada dolar ve altın fiyatlarının geleceği seviyelere ilişkin tahminlerini açıkladı. Dolar kurunda yıl sonuna kadar hızlı yükselişler beklemediğini kaydeden İslam Memiş, kurdaki son seviyelerin alım fırsatı olduğunu düşünmediğini söyledi. 

İslam Memiş altın fiyatlarına ilişkin, "Merkez Bankaları başta olmak üzere altın talebinde artış devam ediyor. Ülkelerde enflasyon artmaya devam ediyor. Resesyon fiyatlaması her ne kadar artmış olsa da tamamen fiyatlara yansımadı. Özellikle enflasyon ve stagflasyon Eylül ayı itibarıyla küresel piyasalarda ve yatırımcılar tarafından fiyatlanır" dedi. Memiş, "Altının ons fiyatı şu anda 1.925 dolar. 1.810 dolar seviyesi güçlü bir destek konumunda olmaya devam ediyor. ANcak 2 bin 150 dolar öngörüm 2 bin 350 dolar seviyesi ile revize edilmek durumunda. Ons altında özellikle yılın son çeyreğinde hızlı yükselişler bekliyorum" ifadelerini kullandı.